Parimet e trajtimit të sëmundjeve shpirtërore


 • "ER" - jo vetëm për "thelbin"
 • Parimet e trajtimin e crregullimeve mendore dhe sëmundjeve

 • "ER" - jo vetëm për "thelbin"
  Detyrat kryesore të psikiatrisë moderne është diagnoza dhe trajtimi i sëmundjeve mendore dhe çrregullime.

  Për fat të keq, jeta ndonjëherë ka situata ku ju mund të kenë nevojë për kujdes emergjent psikiatrik. Në rastet e çrregullimeve të papritura apo përkeqësimi mendore duhet të veprojnë shpejt.

  Shenjat, paraqitja e të cilit duhet të trajtohet në kujdesin emergjent psikiatrik janë:

 • eksitim e papritur,
 • konfuzion,
 • agresioni,
 • sjellje të papërshtatshme,
 • hnivlyvist,
 • virulencë,
 • iluzion
 • hallucinations
 • tendencat vetëvrasëse.

 • Në këto raste, ju nuk mund të vonojë, për shkak të asaj se si në mënyrë efikase dhe në kohë do të ndihmohen nganjëherë varet jo vetëm shëndetin dhe jetën e pacientit, por ndonjëherë jetën e të tjerëve.

  Metodat moderne të zgjidhjen e problemeve të ndihmës psikologjike të lehtësojë një gjendje akute dhe bëni vendim të drejtë për veprime të mëtejshme.

  Për të lundruar në raste urgjente, ju do të jetë gjithmonë në telefonat e dorës së kujdesit psikiatrik. Telefononi qytetit tuaj urgjente ju ndihmë psikiatrike, ju lutem telefononi në numrin 03 ose lokal tavolinë ndihmë.


  Parimet e trajtimin e crregullimeve mendore dhe sëmundjeve


  Në asistencën psikiatrik nuk ka nevojë vetëm pacientët me psikozë të rënda, skizofrenia ose alkoolizmi, por edhe njerëz që janë shtete kufitare të tilla si depresioni, neuroza, çrregullim ankthi, dhe shumë të tjerë.

  Trajtimi i sëmundjes mendore dhe çrregullime të ofruara nga klinikat moderne psikoterapi kryer vetëm specialistë shumë të kualifikuar të cilët kanë përvojë të gjerë dhe një sërë njohurish me të vërtetë universale për të mundësuar atyre goxha shumë i aftë në sëmundjet mendore dhe sëmundjet e tjera njerëzore.

  Në përgjithësi, trajtimi i çrregullimeve mendore në bazë të një studimi të hollësishëm të sëmundjeve të rëndësishme simptoma psikosomatike, për arsyen e thjeshtë se çrregullimet mendore janë shoqëruar shpesh nga anomalitë në organet e brendshme të njeriut të pacientit.  Shpesh, mjekësi të brendshme, ekzistenca e të cilave shumë janë të pavetëdijshëm, mund të shkaktojnë sëmundje më të rënda mendore. Per shembull, depresioni, neuroses dhe fobi mund kontribuojë sëmundjeve të traktit gastrointestinal kardiovaskulare dhe në sistemin imunitar.

  Trajtimi i çrregullimeve mendore dhe sëmundjeve është kryer duke përdorur pajisje moderne diagnostike, ilaçe të sigurt dhe teknikat profesionale relevante për zhvillimet e fundit në fushën e psikiatrisë.

  Probabiliteti që trajtim të kualifikuar të sëmundjes mendore dhe çrregullime do të jetë i suksesshëm, tani mjaft e madhe, e cila i jep arsye për të qenë të sigurt në një përmirësim të ndjeshëm të trajtimit ose të dashurit tuaj.

  Informacion nga artikullin "Trajtimi i çrregullimeve mendore dhe sëmundjeve."