Pranimi ilaçe homeopatik


 • Burim homeopatik
 • Droga e pranimit
 • Agjentët e sigurimit
 • Si të merrni një trajtim homeopatik
 • Burim homeopatik

  Substancat e përdorura në homeopati ndodhin vetëm nga burimet natyrore, në krahasim me përgatitjet e mjekësisë tradicionale. Në shumicën e burimeve të Botanik, edhe pse ndonjëherë ka minerale dhe ekstrakte të kafshëve. Më shumë se 60% e të gjitha barnave homeopatik - mbi 2000 artikuj - janë bërë nga materiale bimore, duke përfshirë lule, perime, pemë leh, rrënjët, manaferrat, fruta, buds dhe fara. Të tjerët janë bërë nga mineralet natyrshme që ndodhin, duke përfshirë metalet, substancave jo-metalike dhe kripërave minerale.

  Disa droga që rrjedhin nga burime të pazakonta, të tilla si helm gjarpërinjsh, apo insekte të caktuara (bletët, merimangat).
  Forma më e zakonshme e barnave homeopatik pluhur.

  Droga e pranimit.

  Dru - një topa të vogla, pilula ose tableta bërë nga lactose pastër ose lactose me saharoze, të cilat janë të ngopura drogës. Ata nuk mund të marrë në duart tuaja, vendosni përmbajtjen e kapak jar në një shishe të pastër apo lugë dhe pastaj të vënë në gojën tuaj. Atëherë ju do të kini besim në integritetin e drogës. Kjo është shumë e rëndësishme në doza të tilla të përdorura në homeopati.
  Nuk duhet të ketë frymë, sidomos kafe dhe tymi i duhanit.


  Më mirë të mos marrë të drogës menjëherë para ushqimit ose pas ngrënies. Rregulli i përgjithshëm: të marrë të paktën gjysmë ore para ngrënies ose një orë pas ngrënies. Për të shmangur neutralizimin e drogës në traktin e tretjes, japin kokrra të shpërndarë në gojë, mos gëlltitje dhe nuk bëj atë.

  Mos e merrni këto barna menjëherë para përdorimit salcë pastë dhëmbësh dhe shpëlarje dhe pastaj - të presin të paktën gjysmë ore. Nëse dy produkte janë të dizajnuara, kurrë të marrin ato në të njëjtën kohë, vetëm një.

  Mbroni përgatitjet e ngrohjes të zgjatur dhe shkëlqim verbues. Mjetet juridike homeopatik duhet të ruhen në një, e thatë vend të ftohtë, të errët larg nga odors të fortë.

  Ju nuk mund të ruajë ato në frigorifer: droga përkeqësohet nga lagështia dhe odors. Mos dyqan pranë ilaçeve hapur apo parfum scents (erëza, etj) Mos e lini të fushave elektromagnetike (TV, kompjuter). Nëse ju udhëtoni, të sigurt se droga nuk kalojnë nëpër ingranazhet e rishikimit: X-ray ose detektorë magnetike.

  Në rast të drogës akute të sëmundjes mund të merret çdo gjysmë ore apo një orë, në varësi të ashpërsia e gjendjes. Nëse arritur rezultatet e dëshiruara - të ndaluar marrjen e drogës (nuk ka nevojë që të përpiqen për shishe bosh). Nëse ilaç homeopatik përdoret jashtë mase me kalimin e kohës, ajo mund përfundimisht të shkaktojë simptoma të njëjta që janë të caktuar për të.

  Këto fonde nxisë mekanizmin e trupit të mbrojtjes, dhe kur puna e tyre është bërë, ju duhet për të ndaluar marrjen apo zëvendësojë tjetër.

  Agjentët e sigurisë.

  Çdo njëri prej nesh në çdo kohë mund të kërkojë mjekim, kështu që çështja e sigurisë së shumë e rëndësishme. Mjetet juridike homeopatik përmbajnë sasi të vogla të substancave në mënyrë që ata janë të sigurta dhe nuk shkaktojnë helmim. Edhe pse nuk mund të jetë një përkeqësimi të lehtë të simptomave si rezultat i parimeve të "si trajton si" ajo nuk zbatohet për efekte anësore të padëshiruara. Sipas udhëzimeve në doza nuk ka shënuar një rast të vetëm të helmimit të lidhur me mjetet juridike homeopatik.

  Përveç kësaj, mjetet juridike homeopatik, ndryshe nga drogat kimike nuk shkaktojnë varësinë dhe janë të sigurt për fëmijët e të gjitha moshave. Ato mund të përdoren së bashku me droga të tjera, pa shqetësuese në lidhje me pajtueshmërinë.

  Si të merrni një trajtim homeopatik?

  Që ilaçe homeopatik janë shumë të sigurt, ata janë të përshtatshme për përdorim të pavarur dhe janë shitur zakonisht në dyqane specialiteti. Nëse keni nevojë për kujdes të aftë, ju duhet të kontaktoni një homeopat të mirë.

  Shko në krye.