Kërko infermiere


 • Pros Kërko
 • Cons kërko
 • Çfarë duhet të bëni
 • Kërko nëpër agjenci staf infermiere
 • Kërko nëpërmjet departamentit të shërbimit infermiere

 • Një të dashur është i sëmurë, ajo kishte nevojë për raundin e kujdesit orën dhe kujdes? Përballuar me këtë detyrë pothuajse e pamundur, dhe në disa raste edhe e dëshirueshme. Kjo nuk është vetëm punësimi në punë, nuk kanë njohuritë e nevojshme për të siguruar kujdes, por edhe për faktin se qëndrimi i përhershëm pranë shtratit më shpejt ose më vonë të ndikojë shëndetin tuaj ...

  Në këtë situatë, shumë familje të vendosni të punësojë një infermiere. Kërko saj është në thelb boils poshtë për tri opsionet përmes miqtë dhe të njohurit, në reklama, dhe të gjithë firmë e specializuar në rekrutimin apo shërbimet aktuale të patronazhit.


  Pros Kërko

  Mundësia e parë është e mirë për cheapness saj. Në këtë rast, kostoja e shërbimeve të akomodimit infermiere do të jetë $ 150-250 në muaj. Kosto pak më të shtrenjtë të të infermieres gjetur në reklama (zakonisht një infermiere, studentët e mjekësisë ose institucionet erdhi për të punuar banorët e vendeve fqinje). Një orë e punës së tyre do të kushtojë një mesatare prej $ 2-5, dhe shërbime me strehim - $ 300-350.

  Kështu të gjitha procedurat e nevojshme mjekësore në koston e shërbimeve infermiere nuk është përfshirë. Për injeksione apo linjë e IV do të duhet të paguajnë veç e veç - 50 deri në 200 rubla.

  Cons kërko

  Cons të dy këto opsione janë kryesisht në rezultate të paparashikueshme dhe pa asnjë garanci.


  Jo për të përmendur rastet penale për shkak të historive se si pacient apo infermiere grabitur bindi ndjenjën e humbur të përbashkët për të rishkruar emri i vjetër i banesës është më se e mjaftueshme.

  Ky punonjës nuk është shumë i besueshëm, në vizituar infermiere mund të do të fillojë halla papritmas sëmurë në Konotop dhe sesion studenti.

  Çfarë duhet të bëni

  Pra, në qoftë se unë nuk mund të gjeni një njohje infermiere, e vetmja mënyrë për të mbrojtur veten nga surpriza - të zbatohet për një firmë të specializuar. Gjë e mirë, shumë prej tyre në Moskë.

  Nuk e departamentit të shërbimit që ofron shërbime falas (në spital Moskës Patriarkanës apo komunitetit hebraik), por e stafit ose kujdesit në shtëpi pleqsh pacientët e tyre vetëm në qoftë se ata të cilët kanë nevojë për kujdes, absolutisht vetëm.  Përndryshe duhet të aplikojnë apo agjencitë e rekrutimit apo firma të specializuara që ofrojnë shërbimet e patronazhit në shtëpi dhe në spitale.


  Kërko nëpër agjenci staf infermiere

  Agjencitë e punësimit zakonisht ju ofrojnë jo vetëm një infermiere, por një dado për një fëmijë, alla pari, kopshtar apo shofer.

  Komisioni i ngarkuar në këtë rast firma për shërbimet e tij, do të jetë e barabartë me pagën mujore e punonjësit ($ 350-700), ose, në rastin e punës për orë - $ 150-300, në varësi të personelit.

  Nëse punëmarrësi për ndonjë arsye ju nuk jeni të kënaqur apo infermiere punësuar sëmurë gjyshja e vet dhe ajo duhet të largohet menjëherë firmë pajtohet të sigurojë një zëvendësim.

  Paguajë në këtë rast, shërbimet e rekrutimit infermiere nuk është e nevojshme.


  Kërko nëpërmjet departamentit të shërbimit infermiere


  Kategoria e dytë përfshin firma të specializuara që ofrojnë shërbimet e patronazhit në shtëpi dhe në spitale (kjo është zakonisht në rastet kur kjo është e nevojshme për të lavanderi ose detyrës natën pranë shtratit, për shembull, pas operacionit).

  Organizata të tilla në Moskë rreth një duzinë, më e famshme "Alfaservismed", "Astra M", "departamenti i shërbimit të Moskës", "Indmedia», «Ndihmë», «Canon", departamenti i shërbimit në Mjekësi Konsultativ Center "Medline". Asistentë dëshiruara, infermieret dhe paramedikeve nënkuptuar shtetin e tyre.

  Ju mund të nënshkruajë një kontratë për ofrimin e kujdesit për person të sëmurë, me aftësi të kufizuara apo të moshuar, erdhi në zyrë apo duke telefonuar dispeçer (marrëveshje do të ju dërgoj një lajmëtar, ajo kushton 100-150 USD.).

  Kontrata zakonisht specifikon shërbime specifike që kompania ndërmerr për të siguruar, dhe koston e tyre. Disa kompani janë të gatshëm për të ofruar shërbime për të moshuarit nën qira të kontratës, që do të kujdeset i vjetër i lirë në jetë nëse ai bequeaths kompaninë e tij hapësirë ​​të jetesës.


  Një vendosur standarde të shërbimeve të ofruara firmë patronazhit, është në mënyrën ditë (nga 400 rubla.

  Nga 07:00) natën (600 fshij.) Ose ditore (nga 900 rubla.) Duty. Disa firma mund të vini infermiere me akomodimin, pagesa në këtë rast, zakonisht një herë në muaj ($ 400). Kjo siguron kujdesit higjenik (larje, rroba perestylannya, të ushqyerit e pacientit korrespondon me dietë, trajtimin dhe parandalimin e sores presion, etj), masazh terapeutik dhe ushtrim. Kryen shtesë tjetër mjekësore procedurat (intramuskular dhe injeksione intravenoz - 50 rubla And 150 rubla Prandaj, vendosjen pikoj - nga 200 rubla;... Ligation - 150 rubla.). Ne mund të bien dakord që të mëndte blerë ushqime të gatuar, larë dhe pastruar pavijonin dhomë.

  "Quajtur" infermiere në parimin e "all inclusive" kostos së paku 50 $ në ditë. Ndër të tjera, kompania patronazh mund të organizojmë transportin e pacientit në një makinë të pajisur posaçërisht, por ajo gjithashtu do të kushtojë të paktën 1500. Rub.

  Se një situatë e tillë është të shërbimeve të tregut patronazhin e Moskës në këtë moment, por çfarë do të zgjidhni, ju vendosni.

  Informacion nga artikullit "Si për të gjetur një infermiere apo disa fjalë për departamentin e shërbimit të ...".