Prodhimi Hangover është


 • Më mirë të mos prerë
 • Hani shumë e keqe
 • Holluar dhe gjumi
 • Nëse ju të harrojmë për çdo gjë ...

  Shumë nga ne kanë ardhur të gjithë kështu ndoshta edhe ballafaquar vazhdimisht me problemin e gjellë e mbetur. Kjo nuk është një gjë e këndshme, sidomos nëse është i ngarkuar disa punët e ditë, për të mos përmendur punën ... Si mund që të jetë?

  Më mirë të mos prerë

  Janë marrë masat më parë për të parandaluar një gjellë e mbetur, simptomat më të dobëta. Ata nuk mund edhe të jenë të gjithë. Pra, në qoftë se keni ndërmend të festës, më të mirë dy ose tre orë për të marrë një dozë të vogël (50, maksimumi 100 gram) e pijeve (vodka apo konjak). Kjo do të rrisë prodhimin e enzimeve, neutralizimin, alkoolit, dhe të ju lejojnë të shpejt zapyanet gabuar.

  Shkallë më mirë të mos prerë, kjo është e vërteta. Fakti se pijet alkoolike nuk perceptohen si armiqësore nga trupi, dhe nëse ata janë të gazuar dhe pastaj zhytur në çast. Vodka, uiski, raki dhe të tjera "odnohradusniki" të shkojnë më gjatë, por goditi fortë.
  Imagjinoni çfarë mund të jetë, në qoftë se ju pini orë vodka më parë vij me vrap në shpëtim vetëm shampanjë dehur? Unë, për fat të keq, është një ndjenjë e njohur - ti e kupton se kontrolli është i humbur në sytë e tij, duke u përpjekur për të mbush me gëzim, dhe ju më keq dhe më keq ...

  Hani shumë e keqe

  Por ushqimet yndyrore - nuk është një ide e mirë. Në të vërtetë, rreshtim i stomakut dhe zorrët janë të lubrifikuar me dhjamë, dhe alkooli nuk është zhytur aq shpejt, por kjo mund të përkeqësohet kërkojnë për të pirë më shumë, dhe më e rëndësishmja - të gjithë patrazuar shkon direkt në mëlçi dhe shkakton atë një goditje dërrmuese.


  Rostiçeri yndyrë mund të ndihmojë në qoftë se ju e dini se çfarë pini ju keni, të themi, 300 gram, por duan të mbajnë seriozitet. Në përgjithësi, sepse ne të merrni helmim dehurit rostiçeri nuk duhet të jetë një shumë yndyrë dhe proteina. Tabela më i mirë - tranguj, patate, bukë, mish ligët mund të jetë. Një shënim i vogël - më shumë pije ju pini, më pak dëme prej tyre.

  Holluar dhe gjumi

  Tani gjëja më e rëndësishme. Pas libacionet rekomandojnë të pini sa më shumë ujë si ju pëlqen. Po, të gjithë rrugën. Dhe shkoni për të fjetur. Nëse ju në punë nesër, e vënë alarmin një orë më herët. Ju zgjoheni lehtësisht dhe të shkojnë në tualet ... mendje ju, nuk ka dhimbje koke do jo, sepse trupi ka marrë ujë të mjaftueshëm për të shpërndarë të gjitha produktet e oksidimit të alkoolit në përqëndrime të sigurta.


  Pini të njëjtën sasi të ujit dhe pjesa tjetër për një orë ... Nëse puna nuk është e nevojshme - të gjithë të njëjtën gjë, por edhe pa një orë me zile.

  Sigurisht, helmim alkool - është kryesisht një helmimi dhe nuk ka dëme për shëndetin e Lavage fillore stomakut.

  Nëse ju të harrojmë për çdo gjë ...

  Nëse keni qenë aq qesharak që ju të harrojmë për ujë, në mëngjes mund të jetë më keq. Ka 2 mënyra - një tjetër pije ose trajtim. Presion Alkooli normalizes, dhe ju mund të jetë aq i mirë që duan për të pirë më shumë, dhe pastaj për të mbyllur qejf! Trajtimi gjithashtu nuk është si argëtim, por megjithatë, në qoftë se ka një oreks, ajo është e mirë për të ngrënë qull apo fetë bukë.

  Dhe pastaj çaj, vitaminë C - rreth 20 pilula, dhe acid sucinik (2-3 tableta) dhe acid glutamik. Nëse çrregullim në stomak, atëherë si gjithmonë - 5-6 tabetok karbonit aktiv.

  Në përgjithësi - është më mirë të mos merrni dehur dhe të japin këshilla nga ana e ardhur keq.

  Informacion nga neni Igor Marchukov.