POLYSORB grip megapixel, SARS dhe për imunitetin
Siç e dini, një nga shkaqet kryesore të shumë sëmundjeve të ketë një sistem të dobësuar imunitar.
Para së gjithash, ka të bëjë infeksioneve respiratore akute virale dhe gripit, gjasat e infektimit e cila arrin performancën maksimale gjatë epidemive sezonale. Sipas statistikave mjekësore, domethënë gripit në 80-90% të rasteve bëhet baza e paaftësisë së përkohshme. Sipas ekspertëve nga Universiteti Shtetëror Altai Mjekësore dhe departamentit infektive numrin Muž Gorbolnitsa 11 mbi një përhapje të tillë të lartë të SARS-it e bën një ndikim të drejtpërdrejtë dobësuar sistemin imunitar dhe shkeljen e mekanizmave mbrojtës të trupit të njeriut.

Prandaj, sipas anëtarëve të ekipit hulumtues në fytyrën e N.

A. Dolgova, N. Gray, LE Ivanova, LI LI dhe Bystritskaya Zinoviev, sistem të dobësuar imunitar duhet të forcohet. Për shkak të faktit se serotipeve patogjene të infeksioneve respiratore akute kanë ndryshueshmërinë jashtëzakonisht të lartë dhe aftësinë për të vazhdojnë, mjetet më efektive për parandalimin e këtyre sëmundjeve është universale immunomodulatory dhe detoxification droga që, sipas hulumtimit efektive pa marrë parasysh shkakun e virusit.

Shkencëtarët nga Barnaul kryer një studim në të cilin respektohen efikasitetin e polisorb drogës MP. POLYSORB është silicë, e cila ka enterosorbiruyuschimi lartë dhe detoksifikimi pronat, duke ndikuar pozitivisht sistemi imunitar është dobësuar.


Gazeta morën pjesë 80 fëmijë të diagnostikuar me SARS moshës 1 deri në 3 vjet të cilët shpesh janë të prirur për sëmundje të tilla. Gjysma e pjesëmarrësve të përfshirë në grupin e studimit dhe të marrë trajtim simptomatike dhe POLYSORB. Një tjetër 40 fëmijë janë vërejtur në një grup kontrolli që merr trajtim vetëm simptomatike.

POLYSORB medikament është pluhur bardhë dhe merret si nje suspension për përgatitjen e cila ajo duhet të jetë tretur në? -? gota ujë. Fëmijët që kanë marrë pjesë në eksperiment, drogës është administruar në doza prej 1 lugë çaji tri herë në ditë për 1,5 orë përpara se të hahet.

Pranimi i kursit ishte 5 ditë. Rezultatet treguan se POLYSORB duke hequr dehje mënyrë efektive ndihmon për të reduktuar periudhën febrile (3,5 ditë kundrejt 5 ditë në grupin e kontrollit), dhe për të reduktuar simptomat e shteteve febrile (nga 6,6 ditë deri 4 ditë). Kjo sorbent është toleruar mirë nga të gjitha lëndët.

Feature veprim parandalues ​​dhe tonik i silicë natyrore është se kjo stuff merr në traktin e tretjes, ku qelizat më të imunitetit që të luftojë agjentë infektive. POLYSORB ka një efekt pozitiv në sistemin imunitar është dobësuar për shkak të zbulimit të shpejtë dhe enterosorbtion substancave të dëmshme.

Drogës lidhet tyre dhe heq nga trupi, pa shkaktuar efekte anësore pa ndikuar procesin e tretjes dhe nuk ngjyhet në inde, në krahasim me shumë barnave antivirale. Një dozë e vetme për të rritur është 3 gram (lugë gjelle plot).

Në mënyrë për të parandaluar gripin dhe rritjen e rezistencës ndaj mjekët rekomandojnë marrjen POLYSORB gjatë periudhave të shpërndarjes sezonale SARS dhe gripit - vjeshtë dhe dimër. Për këtë qëllim, drogës është përdorur tri herë në ditë - 3 g për të rriturit ose fëmijët për 1 g (shkallën prej 1 g pluhur për 10 kg fëmijë) të tretur në ujë për 14 ditë.

Pas marrjes së këtij sorbent është e rekomanduar për të ndaluar të njëjtën periudhë, dhe natyrisht mund të përsëritet sërish. Sipas gjetjeve të mjekëve Barnaul, silicë, për shkak të pronave të saj të veçantë, mund të konsiderohet si një nga komponentët vlefshme të trajtimit të plotë dhe parandalimin e SARS-it, së bashku me drogë immunomodulatory dhe komplekset multivitamin. POLYSORB gjithashtu i dobishëm për largimin e dehje në 5 ditët e para pas fillimit të simptomave. Shpesh është dehje akute shkakton komplikime të rënda nga gripi dhe SARS-it.

Merrni një konsultim falas me një mjek në faqen www.polisorb.ru

ose thirrje 8-800-100-19-89 (Brenda Rusi - falas)