Polyoxidonium në luftën për shëndetin e grave


 • Polyoxidonium

  Polyoxidonium

  Sëmundjet inflamatore të organeve të zënë një nga më të mirë në mesin e sëmundjeve gjinekologjike dhe mund të çojë në komplikacione shumë të rënda, mosfunksionim menstrual, infertilitetit, shtatzënisë ektopike, abort, abort i përhershëm, shtatzënisë, shkeljet e zhvillimit të fetusit, lindje të vdekur.


  Prandaj është e domosdoshme për të në kohë dhe në mënyrë efektive të ndaluar zhvillimin e inflamacionit. Vështirësia është se bakteret që janë agjentë infektive, duke treguar rritjen e rezistencës ndaj antibiotikëve - si rezultat i metodave tradicionale të trajtimit nuk punon.

  Kohët e fundit, më shumë profesionistë të njohin se kontrolli i suksesshëm infeksion varet nga përmirësimi organet gjenitale imunitar lokale. Prandaj, përveç trajtimeve tradicionale janë përdorur gjithnjë e immunomodulators lokale. Një nga mjekët më efektive besoj Polyoxidonium.

  Ky medikament rrit imunitetin në raport me infeksioneve të ndryshme. Ai ndikon vetëm ato parametrat e sistemit imunitar që janë të ndryshme nga norma: ajo rrit normat e reduktuara redukton - të lartë dhe nuk ndikon normal. Kjo Polyoxidonium, ndryshe nga shumë të tjerë imunomodulatoreve nuk kërkon studim të mëparshëm për statusin imunitar.


  Përveç kësaj, kjo drogë ka veti të tjera të dobishme: ajo redukton inflamacion dhe tregon trupin e substancave toksike.

  Kjo e bën Polyoxidonium aleat shumë të vlefshme në luftën kundër inflamacionit. Përdorni polyoxidonium si suppositories vaginale përveç në rrjedhën kryesore të terapisë me antibiotikë mund në kohë të rritur efikasitetin e trajtimit, për përmirësim dhe për të parandaluar zhvillimin e komplikimeve.

  Vlen të përmendet se Polyoxidonium kompatibil me ndonjë kurs të trajtimit dhe nuk kërkon ndryshime në regimens trajtim tradicionale. Ajo shkon mirë me pothuajse çdo grup të drogës, duke rritur efektivitetin e tyre.

  Kujtojnë se simptomat e sëmundjeve inflamatore të organeve mund të jetë dhimbje, shkarkimin mucous, çrregullime urinim dhe çrregullime seksuale, por shpesh proceset inflamatore të ndodhë pa simptome të theksuara.
  Është e rëndësishme për të zbuluar sëmundjen në fillim dhe të fillojnë trajtimin. Prandaj, vërejtur sëmundje e lehtë të vogël, mos hezitoni të menjëherë të kërkojnë kujdes mjekësor.

  Diskutoni komuniteteve:

 • Sëmundje inflamatore e pelvikut
 • Gardnerella
 • Sëmundjet e tjera të organeve gjenitale femërore
 • Mëllenjë (candidiasis)
 • Dështim (abort humbura, abort, lindje e frytit të vdekur)
 • Ureaplasmosis