Getting shpëtoj e polyps në hundë pa kirurgji


 • Një rreth vicioz
 • On trajtim jo-kirurgjik të polyps nazale

 • Një rreth vicioz

  Hundës polipoza - një sëmundje shumë e dhimbshme që i jep pronari i saj një shumë probleme. Polyps të çojë në vështirësi të qëndrueshëm frymëmarrje përmes hundës deri në ndërprerjen e saj të plotë. Polyps - një zgjerim i mukozën e hundës dhe sinuseve (p.sh. nofull), totale e cila mund të arrijë 300 centimetra kub.
  Ndonjëherë mjekët e gabuara për polyposis akute hundës dhe sinusit kronik, veçanërisht pas X-ray e sinuseve. Megjithatë, nëse ka polyps në zgavrën e hundës, diagnoza nuk është në dyshim.

  Afërsisht 1/3 e pacientëve polyps shoqëruar nga astma dhe aspirina intolerancës, dipyrone, Diclofenac dhe painkillers tjera dhe droga antipiretik.

  Mjekësi zyrtar ofron vetëm një mënyrë për të trajtuar polyps - kirurgji. Deri kohët e fundit polyps hiqet vetëm përmes lak. Ky operacion kërkohet reps të rregullta çdo 6-12 muaj për shkak të relapses vazhdueshme dhe ri-rritje të polyps në ish madhësi.

  Për më tepër, në pacientët me astmë operacion të tillë shpesh çoi në sulme të astmës apo edhe formimin e asthmaticus statusit (një seri sulmesh që janë praktikisht e pamundur për të ndaluar).


  Për shkak të largimit të polyps duke u bërë vetëm në spital.

  Megjithë zhvillimin e një numri të metodave për heqjen e polyps në 10 vitet e fundit, në mes sëmundjes korrente mbetur praktikisht i pandryshuar për çdo pacient, pavarësisht nga mënyra e trajtimit kirurgjik të sëmundjes. E gjithë kjo çon në pacientët e dështimit për të vazhduar trajtimin.

  Fakti që polyps janë të ndikuar nga një numër faktorësh, disa prej të cilave mjete të mjekësisë moderne për të eliminuar praktikisht e pamundur. Çrregullime alergji gjithashtu të njohur dhe nivelet hormonale në këta pacientë kanë çrregullime gjenetike që çojnë në i dëmtuar sintezën e komponimeve të proteinave, të cilat formojnë bazën e mukozës së sinuseve.

  Si rezultat, mukoza membranës fillon të varem, dhe në këtë pikë fillojnë të mblidhen qelizë të veçantë, e cila përbëhet polip. Rritja e polyps në madhësi kur ata bien nga sinuseve, në zgavrën e hundës për shkak të faktit se për shkak të çrregullimeve të tjera gjenetike në qelizat polip bllokuar gjenin përgjegjës për vdekjen e programuar qelizore. Kjo është vetëm këto qeliza janë të pavdekshëm.

  Pra, kur, pasi heqja e polyps mbulohen Mukoza, ajo ri-themeluar në formën e tanishme, dhe ajo përsëri fillojnë të formojnë polyps.
  On trajtim jo-kirurgjik të polyps nazale


  Shfaqja e informacionit në lidhje me ligjet e polyps detyruar mjekët të përshkruajnë hormonet në polyposis, duke përfshirë prednisolon. Ajo pengon ndarjen e qelizave dhe mund të bëjë të vështirë sagging mukozës, e cila çon në shkatërrimin gradual të polyps. Kjo metodë është quajtur "polipotomii të drogës," e cila u bë e trajtimit të zgjedhjes në pacientët me astmë. Megjithatë, për të marrë rezultate kuptimplota pacienti duhet të marrë 40 mg prednisone në ditë (dhe një dozë të madhe) me kalimin e kohës. Kjo çon në një numër të efekteve anësore, duke përfshirë ulcerat stomak, imunitet të reduktuar dhe rritjen e peshës trupore - jo më të pakëndshme.  Nuk është një opsion i polipotomii drogës në të cilën substancë drogës është futur direkt në polip, dhe kjo nuk është e zhytur nga gjak. Kështu, është e mundur që të privojnë një pacient të polyps, dhe krejtësisht të shmangur efekte anësore. Ne kemi prezantuar drogës për çdo pacient është individualisht, në varësi të efektit që prodhon.

  Në përgjithësi, pas një ose dy injeksione në intervale nga një deri në dy javë, polip vdes dhe hiqet lehtësisht gjatë vysyakuvanni normal shfaq. Rreziku i fituar peshë për shkak të faktit se në rimëkëmbjen dhe kthimin e hundës erë të frymëmarrjes në pacientët mënyrë dramatike përmirëson oreksin.

  Me sjelljen e duhur të polyps të trajtimit të zhduket krejtësisht brenda një deri në dy muaj, dhe nuk mund rikthim muaj apo vite më vonë.

  Me qëllim të parandalimit kthime mbrapa në pacientët ofrohet trajtim homeopati. Plotësisht të shmangur përsëritjen nuk është e mundshme, megjithatë periudhë mizhretsydyvnyy pjese të konsiderueshme më të gjatë. Nëse ka përsëritje të efektit të trajtimit gjatë trajtimit me homeopati ndodh tre te katër herë më të shpejtë.

  Pacientët që vuajnë, me përjashtim të polyps, astma, përveç kësaj një kurs të akupunkturë.
  Në rastet kur pacienti preferon trajtim tradicional, është e rekomandueshme të rregullt mjekun follow-ent për zbulimin në kohë të përsëritjes.

  Rritja e polyps të paaftë për të kontrolluar plotësisht dhe për një kohë të gjatë në mënyrë arbitrare për të mbajtur të pacientëve të marrë frymë të lirë hundës.

  Informacion nga artikullin "Rreth polyps hundës. Trajtimi i tyre jo-kirurgjikale. "

  Diskutoni në komunitet