Rritja potencë apo kthimi i pushtetit mashkullor


 • Fuqia Mashkull

 • Fuqia Mashkull

  Mashkull pushtet - i quajtur kështu potencë mashkull i vjetër. Ajo është konsideruar forcë më mashkullor në vazhdimin e familjen, fëmijët të shëndetshme dhe më të zgjuar do të, edhe pse kjo nuk është gjithmonë rasti. Në botën e sotme shumë njerëz sepse mjedisi i keq, stilin e jetës, dietë, mungesa e pjesës tjetër të duhur dhe praninë e sëmundjeve kronike dyzet vjet humbasin potencë. Humbje e plotë ee quajtur pafuqi, është paaftësia për të bërë njerëzit për marrëdhënie seksuale për shkak të mungesës së ereksionit. Pafuqi ose reduktuar potencë mund të privojë gratë që të ketë një fëmijë.

  Për të rritur potencë apo trajtoj pafuqi e nevojshme pas urolog shpall diagnozën. Shpesh humbje të energjisë mashkull ndodh me anë të burrit të blerjes formave kronike apo akute të sëmundjeve të sistemit urogjenital, për shkak të inflamacionit apo të dëmtimit të organeve gjenitale. Me trajtimin e duhur të potencë mashkull është restauruar, dhe ai përsëri mund të gëzojnë seksin, i kënaqshëm partnerin e tij. Ka raste kur shkaqet ulur potencë të vështirë për të zbuluar ose për të rivendosur ajo duhet të relaksoheni mendërisht dhe fizikisht. Rënia e fuqisë mashkullore të jetë e mundur nga një infeksion viral ose sëmundje infektive transmetohen përmes kontaktit seksual.


  Të dhënat përfshijnë të gjitha sëmundjet e mundshme STI dhe sëmundjeve ngjitëse seksuale.


  Për fat të keq, potencë të varfër shpesh ka një përpjekje në psikikë dhe të vetë-nderim njeriu, kështu duke shtuar vuajtje psikologjike. Nëse një person është njeri i prirur vetë-hipnozë, atëherë mund të jetë frikë, të zhvilluar një kompleks inferioriteti. Shumë njerëz gjithashtu të frikësuar për të zhgënjej partnerin e tij apo të dashurën e tij duke e ditur se gratë në këtë problem në shumicën e rasteve janë trajtuar me mirëkuptim.

  Gjithashtu ulur potencë mund të jetë për shkak të peshës së tepërt. Atëherë në këtë rast duhet të kontaktoni dietës dhe të fillojnë të ushtrojnë rregullisht.

  Një mënyrë jetese i ulur, rrjedhjen e dobët të gjakut në organet gjenitale gjithashtu mund të çojë në një rënie të dëshirës apo siç quhet - dëshirës seksuale.

  Nëse ne konsiderojmë problemin nga ana tjetër, ne mund të themi me siguri se potencë i dobët dhe mundësi si pasojë e ulët e konceptues një fëmijë dhe në shumë raste janë konsideruar burra jopjellor martesës si impotencë, mungesa e guximit. Shumë prej tyre preferojnë të vetë-mjekoj përdorur travok, Viagra, kapsula mrekulli dhe droga të tjera mjekësisë tradicionale në vend që të konsultoheni me një mjek të kualifikuar. Delikatesë frikëson shumë pyetje.

  Për të pranoj se ju nuk mund të plotësoni një grua nuk mund çdo njeri pa kompromentuar shëndetin e tyre psikologjik.

  Sipas disa studiuesve çrregullim më të zakonshme seksual në meshkujt është mosfunksionim ngrerë. Ky term i referohet paaftësisë për të arritur apo mbajtur një mbledhje të mjaftueshme për aktivitet të kënaqshme seksuale. Pafuqi është - impotencë i plotë - shumë më rrallë.

  Përfundimi në këtë rast është se në qoftë se ka një problem është e nevojshme për të hequr, që është trajtuar. Kur pafuqi ose reduktuar potencë në radhë të parë duhet menjëherë të konsultoheni me mjekun i cili mund pas datës së analizës dhe ekzaminimit për të diagnostikuar apo thirrje arsye.

  Është e nevojshme për të kapërcyer panik para burrave në bluza të bardha dhe të kërkoni ndihmë.
  Përndryshe, atëherë ndoshta kjo do të jetë shumë vonë

  Qendra Kombëtare për Riprodhimi Njeriut dhe Planifikimit Familjar. Telefon në Moskë (495) 942-51-54