Birra ofron një moshë të shëndetshme të vjetër
Shumica prej nesh e di se birra është pse
pije e butë, ende nuk padëmshme për shëndetin dhe në
Abuzimi mund të çojë në pasoja shumë të pakëndshme. Përveç kësaj,
birrë përmban phytoestrogens - të ngjashme me hormon seksual femëror që mund
të çojë në shtyrjen e yndyrës në meshkuj tipit femër - ijët
dhe palët. Por, pavarësisht dëmit kjo pije, dhe ka shumë përfitime. Japonisht
Shkencëtarët nga Universiteti i Tokushima gjetur se konsumimi i birrës për jetën
të ndihmojë për të mbajtur formën e mirë fizike në moshën e vjetër. Të përfshira në
flavonoid i plotë hop i quajtur 8-PN dhe mbështet muskujt të shëndetshme

pengon zhvillimin e atrofi të muskujve, e cila shpesh përparon në moshën e vjetër.

Eksperimenti u krye për brejtësit, shkencëtarë, duke u dhënë atyre ushqimin
Flavonoids me 8-PN, pastaj nivelin e komponimeve mbrojtëse në muskul
indet u rrit pothuajse dhjetë herë. Në ato minj që
flavonoid konsumuar vërejtur një ulje graduale e indeve që lidhen me moshën.
Mund të konkludohet se substancë përmbahet në birrë mund të jetë
një nga hapat e parë drejt njerëzimit të rinisë së përjetshme për shkak të saj
Ju mund të përdorni atë për të përpiqen për të ndaluar muskujt plakjes. Shkencëtarët japonezë sot
planifikojnë të përdorin rezultatet e eksperimentit të një të drejta të plota


droga që ndihmojnë të luftuar shkatërrimin e kockave dhe muskujve indeve.

Në të njëjtën kohë, shkencëtarët janë këshilluar me forcë që të mos aplikoni
informacion në lidhje me përfitimet e birrës si një udhëzues për konsum të përditshëm të pijes
në sasi të mëdha. Birra alkoolizmi - një sëmundje e rrezikshme që mund të
të çojë edhe në vdekje. Lidhjet 8-PN mund të gjendet në birrë në një
përqendrime të ulëta, kështu që të marrë efekt të menjëhershëm terapeutik
birrë nga nevoja e tij për të pirë të paktën 87 litra në ditë. Shumë
i dobishëm për një moshë të shëndetshme të vjetër për të përdorur birrë në sasi të vogla ose në
rasti çdo ditë, si çdo pije të tjera që përmbajnë alkool.

Dhe
më e mirë për të ndaluar zgjedhjen tuaj mbi birrën e errët, ajo është më e
dobishme si antioksidantë ai përmban, të zvogëlojë rrezikun
clots gjakut në gjak, që është shkaktari kryesor i sulmeve në zemër.