Përpunimi sulmi kërcënues zemërNë një përpjekje për të bërë një karrierë apo të fitojnë më shumë, shumë prej nesh të shkelin ligjet e punës dhe të punësojë mbi përcaktuara zasydzhuyuchys kohë në zyrë vonë. Ne mendojmë se një shtesë për çekan punë kompenson kohë ne mund të kaluar me familjen tuaj. Harrojeni ne vetëm një gjë - nuk ka të holla për të ndihmuar të shërohen shëndetin, e cila përkeqësuar nga mungesa e gjumit dhe të pushoni.

Si për të treguar shkencëtarë nga University College në Londër, kohë të gjatë rrit rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare. Hulumtuesit kryer një eksperiment në të cilën disa vite kryer mbikqyrje për shtatë mijë punonjës.

Studimi gjeti se ata që rregullisht ka punuar njëmbëdhjetë orë ose më shumë në vend të tetë të zakonshme, gjasat e zemrës rritet sëmundjes me 67%.

Në veshin punë rritur presionin e gjakut, ata janë më të prirur për ftohjet, stresi dhe problemet me traktin gastrointestinal. Për më tepër, këta profesionistë shpesh nuk kanë kohë për të apeluar tek mjeku, dhe sëmundja e tyre bëhet kronik.

Shkencëtarët britanikë besojnë se studimi i marrëdhënieve Rework dhe rritjen e rrezikut të sulmit në zemër duhet të studiohet me kujdes nga ekspertët e Ministrisë së Shëndetësisë, janë të detyruar të paguajnë më shumë vëmendje për këtë problem.


Dhe në drejtim të ruajtjes së shëndetit është orari më i përshtatshëm fleksibël, punonjësi ka mundësinë për të kontrolluar orët e tyre të punës.