Ju lutem kontrolloni mëlçisë tuaj


 • Për të mëlçisë nuk ka dëm

 • Për të mëlçisë nuk ka dëm

  Në fund të fundit, mëlçisë tonë - një fabrikë për përpunimin e kolesterolit, toksinave, alkoolit ... Dhe në qoftë se ajo akumulon me kalimin e viteve? Dhe nëse ju jeni nën maskën e gripit, ftohjet, gjendja e keqe e përgjithshme pëson hepatitit formularin anicteric? Për fat të keq, ne shpesh nuk e dinë se si të ndihen mëlçinë tonë, dhe për të vazhduar për të udhëhequr një jetë normale - nganjëherë hante shumë dhe piu shumë dhe gjetkë. Përfundimisht ju mund të merrni sëmundje kronike të mëlçisë janë të vështirë për të trajtuar.

  Por ka mënyra të thjeshta për të jo vetëm të trajtuar të mëlçisë, por edhe të rivendosur indet e saj.

  Qendra jonë ka një përvojë të gjatë në pastrimin dhe restaurimin e mëlçisë, si dhe trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve.

  Ajo është e bazuar - trajtim me drogë moderne, të krijuar receta e mjekësisë tradicionale dhe zgjeruar nga përparimet e teknologjisë moderne, dhe disa dietë bimor. Ky trajtim zakonisht zgjat 2 muaj.

  Ne ftojmë të gjithë njerëzit të cilët kujdesen për shëndetin e tyre, për të vizituar qendrën tonë dhe të përfunduar programin "Jepni një mëlçi shans!".

  Për njerëzit nën 45 vjet - program të kushtojë 6.500 rubla, dhe për njerëzit mbi 45 vjet - 7000 rubla.
  Të gjitha zbritje prej 10%!