Parandalimin e sëmundjeve Features


 • Koncepti i mjekësisë parandaluese
 • Njohja e parandalimin e sëmundjes

 • Koncepti i mjekësisë parandaluese

  Shëndetësor i fortë i çmuar, shëndet të mirë dhe të duket e mirë të ketë për të gjithë të madhe. Sekreti i suksesit është e thjeshtë - shtet i shkëlqyer i shëndetit na lejon të ndjehen të gjithë gëzimin e jetës në harmoni me mjedisin.

  Në nadshvydkostey tonë botërore, stresi të vazhdueshëm, problemet shëndetësore të ndotjes së mjedisit janë veçanërisht të rëndësishme. Sot, më shumë se kurrë, njerëzit duhet t'i kushtojnë vëmendje të madhe për shëndetin e tyre, parandalimin e sëmundjes, si më shpejt ose më vonë kemi ardhur për të kuptuar një të vërtetë të thjeshtë: është më mirë që të jetë i shëndetshëm sesa të kuruar sëmundje të ndryshme, shpenzimet e një shumë të holla thjesht, i shtrenjtë kohë dhe nerva.
  Për shumë vite jashtë vendit mjekësinë popullore parandaluese. Pothuajse të gjitha vendet evropiane qëndrim shumë të ndryshme ndaj shëndetit të tyre se sa në vendin tonë. Sipas shumë shkencëtarëve mjekësi duhet të synojnë kryesisht në parandalimin dhe parandalimin, për të parandaluar zhvillimin e sëmundjeve. Me fjalë të tjera më të lehta për t'u angazhuar në parandalimin dhe rehabilitimin se pafund të sëmurë dhe të shpenzojnë një shumë të holla.

  Për fat të keq, mjekësi tradicionale thjesht mjekësor, dhe shpesh njerëzit vijnë te mjeku kur sëmundja është e krijuar tashmë. Me fjalë të tjera, ajo që kemi - nuk mbaj duke humbur - duke qarë.


  Por në kohët e lashta kushtoj vëmendje për parandalimin e sëmundjes dhe tha: "Sëmundja është më e lehtë për të parandaluar se sa për të kuruar."


  Njohja e parandalimin e sëmundjes

  Parandalimi i rregullt Sëmundjeve shkon aftësitë e fshehura përshtatjen, si në qelizë individuale dhe të gjithë sistemin biologjik si një e tërë, në mënyrë dramatike rritur sistemin imunitar dhe mobilizon mbrojtjet mbi anomalitë rezistencës hasur.

  Parandalimin e sëmundjeve është e rëndësishme në diabet, goditje, tension të lartë të gjakut, angina, artrit, arthrosis, gastrit, stomakut, prostatës, mosfunksionim tiroide. Përveç Parandalimin e Sëmundjeve të vazhdueshme dhe pengon zhvillimin e shumë sëmundjeve, normalizimin dhe stabilizimin e tensionit të gjakut, rrit vitalitetin e nevojshme dhe ndihmon trupin më mirë të përshtaten me kushte të ndryshme mjedisore.  Shkencëtarët në mbarë botën rekomandoj kushtoj vëmendje të madhe për parandalimin e sëmundjes, sepse sa më shpejt që ju të ndjeni një sëmundje e lehtë të lehtë, trupi do të jetë shumë më e lehtë për të përballuar me sëmundje të ardhmen. Për të trajtuar sëmundjen e avancuar është shumë e vështirë dhe proces trajtimi do të vazhdojë shumë më gjatë.

  Informacion nga artikullin "Parandalimi i sëmundjes"