Features Hangover kombëtar


 • Armiqësia Hangover hangover
 • Kur nuk të bëjë pa një mjek?
 • Turshi jo zgjidhja

  Çfarë është një gjellë e mbetur - jo dikush të shpjegohet. Në fjalët e Michael Zadornov, një festë kombëtare ruse, festohet në mëngjes. Vetëm kjo festë zakonisht i trishtuar - Shpërthen kreu, trupi refuzon të bindet, dhe tingujt dhe erë rreth i bezdisshëm, i dëshpëruar dhe drives në mosbesim.

  Si të sillemi gjatë një gjellë e mbetur, dhe mund të ndihmojë në këtë rast mjekësi - e gjithë kjo ne flasim narcologist, MD, klinika krerët mjek "AlkoMed" Nicholas Valeryevich Cherednychenko.

  Armiqësia Hangover hangover

  - Pra, çfarë është një gjellë e mbetur?

  - Para së gjithash, unë do të thoja se janë dy shtete që do të ndahet midis tyre. Hangover në njerëz të shëndetshëm - një pasojë e dehjes të etanolit dhe produktet e tij të zbërthyer. Efektet veçantë të alkoolit të tepërt në trup. Hangover është në alkozavisimyh njerëz - një sindrom të tërheqjes, të shkaktuara nga mungesa e alkoolit në trup.

  Dhe, që të dy shtet ndodh mjaft e vështirë, por në rastin e dytë, ka një nevojë të theksuar për të përmirësuar gjendjen e tyre fizike duke marrë alkool.

  - Çfarë bën gjellë e mbetur në një person i shëndoshë?

  - Kjo dozë e alkoolit, i marrë para, tejkalon të gjitha kufijtë e arsyeshme.  Megjithatë, hangover është gjithashtu një lloj alarmi, sidomos kur kjo ndodh rregullisht.

  Hangover përsëritura tregon se personi nuk kontrollon veten e tyre, përveç kësaj, për të arritur dëshiruar "gjendjen" çdo herë kërkon doza në rritje. Dhe ky është formimi i simptomave të sëmundjes karakteristike e fazës së parë të alkoolizmit.

  - Çfarë hangover ndodh në njerëz të alkoolit të varur?

  - Në mënyrë tipike, pacientët nuk do të ngrihen dhe të marrin alkool, pohmelyatsya. Një rreth vicioz: hangover - opohmelenye - i dehur - hangovers. Shpesh kjo përfundon carousel zellshëm. Njerëz Pohmelyatsya mund nganjëherë muaj, sidomos gjatë pushimeve të gjata.

  Kjo është një sëmundje dhe ajo duhet të trajtohet - hiqni nga qejf dhe të privuar nga varësia e alkoolit.

  VOTO:

  Si mund të konkurrojnë me një gjellë e mbetur? (Përgjigj 503 njerëz)
  pohmelyatsya alkool - 33%
  Provoni prospatysya - 33%
  telefononi mjekun - 1%
  pirë gjithçka që është në kabinetin e mjekësisë - 5%
  likuyusya shëllirë - 2%
  Unë kam një recetë sekrete - 4%
  Unë nuk do të ndodhë hangover - 19%

  Pohmelya.net

  Kur nuk të bëjë pa një mjek?

  - A mund njerëzit të kapërcejnë hangover e tyre?

  - Njerëz të shëndetshëm - sigurisht. Sigurisht, në qoftë se këto janë raste të izoluara. Ata zakonisht pi shëllirë, të marrë një dush të ftohtë, e zuri gjumi - secili ka receta e veta. Disa madje marrin një sasi të vogël të alkoolit - dhe kjo i ndihmon ata.

  Me njerëz të sëmurë e vështirë. Para së gjithash, vuajnë nga alkoolizmi shpesh e gjejnë veten të sëmurë dhe pije të shëndetshme. Një mëngjes shtet hungover shpjegojë rastësi e një numri të rrethanave - vodka djegur, stuhi magnetike, snacks pak, etj Këta njerëz nuk mund ta ndalojë të pijshëm më vete (me shumë pak përjashtime) dhe ata kanë nevojë për kujdes mjekësor.

  - Në rastet kur nuk ka mjek nevojë për ndihmë?

  - Njerëz të shëndetshëm - si në qoftë se të gjitha masat e testuar antypohmilni nuk e ka ndihmuar. Përveç kësaj, pas 40 viteve të pothuajse çdo fiton buqetë me sëmundje të ndryshme kronike - nëse diabet, sëmundje koronare arterie apo hipertensionit.

  Hangover kundër sfondit të sëmundjeve të tilla është i mbushur me pasoja shumë të rënda - deri në vdekje. Në këtë rast, mjeku do të ndihmojë jo e tepruar.

  Pacientët gjithashtu nevojë për njerëz për të ndihmuar profesionistët në çdo rast. Për ta, e vetmja mënyrë për të hequr qafe gjellë e mbetur - është për të ndaluar të pijshëm. Në fazën e parë të sëmundjes ajo mund të bëhet me një minimum prej ekspozimit të drogës dhe me një efekt të qëndrueshme, kjo është për të ardhur keq që në këtë fazë të ketë tërhequr më pak se 1% të pacientëve.

  Për fat të keq, njerëzit shpejt të kapërcyer kufirin mes fazë dhe duke filluar të festuar Vitin e Ri, të shkojnë për të pirë për një javë ose edhe në të gjitha janar.

  Kjo është një gjendje të rëndë dhe trajtim merr shumë më të gjatë.

  Turshi jo zgjidhja

  - Ju biseduar rreth recetave gjellë e mbetur. Po në lidhje me?

  - Në fakt, çdo recetë konvencionale nuk ekziston dhe nuk mund të ekzistojë. Hangover - reagim shumë individuale dhe që ndihmoi një, e dyta me një probabilitet mjaft të lartë nuk ndihmojnë. E njëjta shëllirë - po, ajo përmban kripëra të magnezit dhe kalium, dhe ai mbush humbjen e lëngjeve. Por jo të gjithë i ndihmon.

  E vetmja gjë për të kujtuar - gjatë një trup hangover është shumë e ndjeshme për çdo lloj ndikimeve të jashtme dhe stimujve. Nëse ju mund të - ajo është e mirë për të shtrihem.

  Ju duhet të dëgjoni me trupin tuaj - nëse nuk ka oreks për të ngrënë, nuk ka oreks - mohoj.

  Jo shumë kohë më parë, studiuesit britanikë ekzaminuar më popullore recetave hangover dhe erdhën në të njëjtin përfundim që unë kam shpallur tashmë - në të vërtetë nuk ka mjete efektive për të kapërcyer të hangover.

  - Pra, çfarë duhet të bëjmë?

  - Është e thjeshtë - mos merrni dehur në pikë. Nëse një situatë e tillë të përsëritura, kjo ka kuptim për të kërkuar ndihmë nga një mjek-specialist. Më shpejt kjo është bërë, aq më e madhe mundësia e zhvillimit të varësisë alkoolit do të jetë në gjendje për të ndaluar.

  Informacion nga neni Alexis Vodovozova.