Mosveprimi i simptomat e kancerit dhe trajtimin


 • Heqje e mitrës
 • Simptomet e ptosis mitrës
 • Trajtimi heqje e mitrës

 • Heqje e mitrës
  Heqje e mitrës ndodh kryesisht në gratë që kanë lindur, e cila ishte dobësuar muskujt dhe ligaments që e rrethojnë dhe mbështesin në mitër.
  Në lëshimi të mitrës, kjo mund të varem në vaginë, dhe madje edhe të bien nga ajo (kur shprehu shkallë lëshim të mitrës).
  Shpesh mosveprim mitër gruaje gabuar për një tumor ose kancer dhe shumë e frikësuar. Për të dalluar lëshim (humbje) nga tumoret mitrës të lehtë - disponueshmëria e "tumor" në fund të os jashtme të mitrës. Dhe frikë nga asgjë - mangësitë kancerit sot plotësisht i shërueshëm.

  Simptomet e ptosis mitrës


  Në kancerit pacientët mosveprim ndjenjë të shqetësuar presion në bark, ndjenja e tërhequr dhimbje në vaginë. Më vonë, dhimbje në mollaqe, të paktën në pjesën e prapme.
  Mosveprim tipik i mitrës gjatë çrregullimeve të urinimit - rrit frekuencë apo vështirësi. E kombinuar shpesh me mangësitë në mosmbajtjeje mitrës në presion (kollitjes, heqjen gravitetit, etj).
  Shpesh ka (shkarkimit vaginal) të bardhë. Nuk mund të jetë gjakderdhje. Dhe më e pakëndshme - ndjesi trup i huaj në vaginë.
  Kjo është se si ajo është një nga gratë: "Ngjitje nga shtrati, unë ndjeva sikur diçka brenda meje u mbyt në vaginë. Kur kam ngritur djalin tim të vogël - Unë ndjeva më keq.


  Ndjenja ishte kështu si insides e mia janë gati të bien jashtë në dysheme. " Sigurisht, cilësia e jetës vuan. Jeta seksi bëhet një vuajtje. Çfarë duhet të bëni?


  Trajtimi heqje e mitrës

  Gjëja kryesore me mosveprim të mitrës - nuk tolerojnë shqetësim, dhe menjëherë shikoni një doktor dhe të fillojnë trajtimin. Mosveprim dhe i mitrës rënie trajtohen. Me një shkallë të vogël të ptosis e mitrës mund të jetë trajtim konservativ. Kjo është një terapi e veçantë fizike dhe masazh gjinekologjik dhe ka për qëllim për të forcuar muskujt e legenit kat.
  Një mënyrë tjetër - unazë i mitrës (Pessary), e cila është futur në vaginë dhe qafën e mitrës mban në pozicionin e duhur.

  Por kjo nuk është një metodë e mirë. Unaza duhet të lahen shpesh, hiqni me kujdes kohën e marrëdhënieve seksuale, ai shpesh bie në vaginë.

  Me të vërtetë efektiv dhe radikal trajtim ptosis dhe rënie - kirurgji. Tani përpunuar metoda të ndryshme të trajtimit kirurgjik të ptosis mitrës. Nëse ajo e di se ajo do të jepni më lindjes, ajo do të këshillojë hysterectomy.
  Nëse ofrimit të është i mundur, dhe ju doni të mbani në mitër, kryejnë kirurgji gjymtyrë përdorur materiale sintetike proteza (rrjetit prolenovoy). Dhe të teknologjisë moderne mjekësore të lejojë për funksionimin vaginale qasje kur prerë nuk është bërë në stomak dhe vaginës.

  Ose një kombinim i laparoscopy vaginale qasjes (përmes madhësisë së vogël të 0,5 cm prerje, punctures).
  Kjo është, operacioni është më i butë. Rregulluar njëkohësisht postin e fshikëzës, duke eliminuar gjatë mosmbajtjeje stresit. Pas operacionit është restauruar plotësisht cilësinë normale të jetës.

  Informacion nga artikullin "heqje e mitrës."