Oleohranulema


 • Aktiviteti i pavarur kriminel
 • Çfarë oleohranulema
 • Trajtimi oleohranulemy

 • Aktiviteti i pavarur kriminel

  Aktiviteti i pavarur në bazë të jashtëzakonisht të dhënë pas artit në BRSS dhe amator në sfera të ndryshme të jetës nga koha në kohë të përpiqen për të angazhuar qytetarët në mbarë botën. Por nëse e grupeve amatore teatrale në rrezik, ndoshta, shikuesit përgjithmonë humbur, hobi tjera mund të shkaktojë dëme serioze në shëndetin e "mjeshtrit".

  Sigurisht, të gjithë nismë e rrezikshme për shëndetin. Nuk është çudi Dr. paralajmërim - mos vetë-mjekoj! Por edhe më keq është kur një person është marrë jo vetëm për të trajtuar veten, por të "rregulluar" trupin tuaj me "kirurgji plastike amator."

  Si ilustrim pasojat e trishtuar e aktiviteteve të tilla mund të çojë oleohranulom.


  Çfarë oleohranulema

  Oleohranulema, një inflamacion të lëkurës dhe indit nënlëkuror të penisit, i cili rezulton nga përpjekjet e njerëzve të rritur penis e tyre në madhësi. Për këtë qëllim, duke besuar që të kryejnë veprime të dobishme dhe të ndjeshme, njerëzit bëjnë një zgjidhje të ndryshme të naftës injeksion, të tilla si kamfuri, glicerinë, vazelinë dhe si.

  Veprime të tilla të tjera se budalla, nuk mund të quhet. Pas kësaj iniciativë më shpejt ose më vonë, por medoemos bëhet i përflakur indet dhe suppurating e penisit.


  Rezultati është dhimbje gjatë raportit seksual, shpesh me probleme të ereksionit, por në realitet nuk është anëtar vulë, e cila pastaj bëhet gjithnjë e më shumë. Në fund të fundit oleohranulema thjesht mund masakrojn krenarinë mashkullore. Në këtë rast, të shpëtuar mishin dhe njeriu mund të kujdesen vetëm një kirurg plastik të mirë!


  Trajtimi oleohranulemy

  Ju gjithashtu mund të konsiderojnë fat nëse pezmatimi sapo ka filluar - në këtë rast, kirurgët hoqën vetëm oleohranulom dhe një numër të indeve përreth, dhe të jetë në gjendje për të siguruar një të mirë burra anëtare pikëpamje pa grafts lëkurës nga zona të tjera të trupit të tij.

  Megjithatë, në qoftë se një njeri erdhi tek kirurgët kur inflamacion është përhapur, dhe lëkura e penisit është e nevojshme për të hequr të gjitha, ajo ishte jashtëzakonisht e vështirë gjatë operacioneve microsurgical, "ofrojnë" të re lëkurën mish njeriu e scrotum nga burrat apo kurrizin e tij ose supet.

  Por ka edhe raste më të rënda - kur të depërtimit të thellë e zgjidhjes së naftës, ne duhet të mbështetet në penis protezave. Sepse mishi oleohranulemy njeri mund të humbasë ndjeshmërinë, kështu që përmirësimi i cilësisë së jetës seksuale këtu, megjithatë, janë mjaft të kundërta.

  Kirurge plastike do të bëjë asgjë për të ndihmuar pacientin me oleohranulemoy, por siç e dini, "mjekët nuk janë perëndi", kështu që ju më mirë të mos të sjellë veten në inflamacion të tillë.

  Informacion nga artikullin "Oleohranulema - Pasojat amator"