Okuvayt lutein - mbrojtja e shëndetit për vitet që vijnë
Sytë tanë - një nga shqisat më të rëndësishme. Shpesh ne nuk e kuptojnë se sa shumë këtë dhuratë të mrekullueshme.

Sytë - kjo është dritare jonë për botën. Me ndihmën e tyre ne perceptojmë dhe të vlerësojmë më shumë se gjysmën e mediave përreth.

Eyes - një pasqyrë e shpirtit. Ato pasqyrojnë botën tonë të brendshme, duke treguar emocionet, t'i japë personit një shprehje unike.

Është e vështirë dhe e frikshme të imagjinohet jeta pa aftësinë për të parë.
Vetëm me moshën, ne fillojmë të mendojnë se ngarkesa e madhe ne ekspozojë sytë tanë çdo ditë.

Të moshuarit shpesh kanë shenja të vizionin e paaftë, të tilla si vështirësi në lexim kur letrat janë blurry.

Nëse vizioni është e vërtetë përkeqësuar jetën e përditshme bëhet më e vështirë dhe ne kemi nevojë për ndihmë në situata të thjeshta.

Sipas statistikave, në Gjermani vetëm janë 2 milionë njerëz të moshuar që vuajnë nga të lidhura me moshën degjenerimit makular (DKK) - një sëmundje përmes të cilit ju mund të humbni vizion. Total në botë, sipas OKB-së, ka 25-30.000.000 njerëz me AMD. Jetëgjatësia është gradualisht në rritje, dhe kjo i jep arsye për të besuar se numri i njerëzve që vuajnë nga CCD, do të rritet. Është vlerësuar shifër totale mund të rritet 3-4 herë gjatë e ardhshme 30-40 let.1 DPT është zabolevaniem1 përhapur, në vendet perëndimore, është bërë shkaku kryesor i verbërisë.


Kjo sëmundje rezulton nga shkatërrimi i qelizave të retinës dhe shkakton dëme serioze për vizionin qendror. Pavarësisht nga fakti se vizioni periferik është ruajtur zakonisht, një person i cili po vuan nga të lidhura me moshën degjenerimit makular, është e vështirë të bëhet dallimi midis objekteve dhe njerëzve. Shpesh humbja graduale e vizionit për shkak të TBG e njeriut do të thotë shkelje të ngjyrës dhe të kundërt, në rastin më të keq - një humbje të plotë të vizionit qendrore.

Të lidhura me moshën degjenerimit makular është shkaktari kryesor i humbjes së vizionit në njerëz mbi 50 vjet. Me moshën, sytë mund të prishin metabolizmin. Kjo çon në depozitat nën retinë se reduktuar funksionin vizuale.

Në procesin e plakjes natyrore, të kontribuojë në përparimin e CCD dhe faktorë të tjerë, të tilla si hipertension, dietë të varfër, obeziteti dhe pirja e duhanit. Disa nga këta faktorë mund të ndikojnë; ne mund të lë apo të pasuruar ushqyesve tuaja dietë të domosdoshme për mbrojtjen e shëndetit për shumë vite.

Ajo tani është përdorur gjerësisht komplekset e veçanta vitaminë-minerale që përmbajnë elemente gjurmë të dobishme për sytë. Megjithatë, jo të gjithë sistemet janë të përbërë nga Lutein dhe zeaxanthin - substancat e nevojshme për mbrojtjen e duhur të syve. Trupi nuk mund të prodhojë lutein dhe zeaxanthin vetëm, kështu që ne rekomandojmë duke marrë këto substanca në ushqim.

Kjo mund të ndihmojë Okuvayt ® lutein, e cila përmban një kombinim të veçantë të ushqyesve thelbësore. Okuvayt ® Lutein - një kompleks vitaminë-mineral, i cili ka fituar besimin e njerëzve në mbarë botën.

Efektiviteti i nutraceuticals Okuvayt ® Lutein është arritur për shkak të përmbajtjes së lutein dhe zeaxanthin. Këto substanca janë filtruar dritë blu, neutralizoj radikalet e lira, duke zvogëluar stresin oksidativ, pjesërisht për shkak të asaj që ndodh në retinën e procesit të plakjes.

Lutein dhe zeaxanthin janë të ashtuquajturat "syze dielli të brendshme" retinë mbrojtur atë nga dëmtimi.

Mekanizëm mbrojtës i retinë

Njerëzit që vuajnë nga të lidhura me moshën degjenerimit makular, gjithashtu kanë një nevojë në rritje për vitamina C dhe E, dhe zinkut. Këto minerale të luajnë një rol të rëndësishëm në sistemin e mbrojtjes së retinë. Okuvayt ® Lutein përmban substanca më të rëndësishme mbrojtëse në sasi të nevojshme.

Nutraceuticals Okuvayt ® Lutein është hartuar në bazë të nevojave ushqyese të njerëzve që vuajnë nga AMD. Okuvayt ® Lutein rekomanduar nga ophthalmologists për mbrojtjen e funksionit vizuale.

Çfarë nutraceuticals?
Kjo fjalë e re e huazuar nga anglishtja dhe do të thotë ushqim plus ilaçe. Nutraceuticals - janë produkte që përmbajnë përbërës biologjikisht aktive që ofrojnë shëndetin dhe efekt tonik.

Duke nutraceuticals përfshijnë antioksidantë, acidet yndyrore dhe komponentëve të tjerë me origjinë bimore që mund të ketë efekte profilaktike dhe terapeutike.

"A keni parë ndonjëherë një lepur me syze?"
Kjo deklaratë nuk ishte aksidentale. Për shkak se lepujt janë vazhdimisht carotenoids nga karrota dhe spinaq.
Në mënyrë që të marrë ushqim të njëjtin Carotenoid, ne jemi me ju dhe do të bëjë vetëm se të hahet fruta dhe perime në ditë.

1? Rzte Zeitung Extra, 2008/09/19