New miqësi - për shëndetin e dhëmbëve tuaj
Nuk ka mister se gjendja shëndetësore e dhëmbëve dhe të gojës
Goja varet përgjithshëm mirëqenien. Siç thonë ata, nevylikuvanoho dhëmbët - "porta" për ndonjë infeksion që përhapet përmes qarkullimit të gjakut gjatë gjithë
trup. Jo për të përmendur faktin se buzëqeshje rrezatues i bardhë në të gjithë 32 të shëndetshme
dhëmb - një dekoratë e mrekullueshme e çdo personi.

Gamë të tërë të çështjeve të dhëmbëve dedikuar kanal Stomatolohiya.rf, e cila fillon MedKruh
bashkëpunimi.

Çfarë është e vlefshme për ne ky partneritet?

Stomatolohiya.rf - Kanali i parë i Rusisë ekspert në internet dedikuar tërësisht
stomatologji. Në orën e burimeve ofron operacionale dhe

informacion i saktë për ata që ndjehen përgjegjës për e tyre
shëndetësor. Ekskluzive transfer video kasetë dhe japin pacientëve të rejat e fundit
Përgjigjet profesionale të shumë pyetjeve nga rekomandime praktike për
kujdes dentar në aspektet psikologjike dhe ligjore të trajtimit. Ndër
Ekspertët kanal - mjekët respektuar, akademikë dhe profesional
shoqatat, ekspertët kryesorë në fusha të ngjashme. Baza e të dhënave i përshtatshëm
kanal përmban informata relevante për klinikat dentare çdo
Qyteti rus.

Përveç kësaj, portali ynë do të shfaqet çdo javë
Kanal Stomatolohiya.rf video,


mbulon të gjitha çështjet kryesore të stomatologji moderne.

Ne fillojmë me një dokumentar videove "Si të shpëtoj nga frika
dentist. "