Neurozë - jo fëmijë mashtrim


 • Emocionet duhet të jetë për të mirën e
 • Gjëja kryesore - për të gjetur shkakun

 • Emocionet duhet të jetë për të mirën e

  Neurozë - është gjithmonë një rezultat i konflikteve ndërpersonale
  dhe stresi psikologjik. Faktorët që kontribuojnë në shfaqjen e
  neurozë, janë tipare të veçanta të personalitetit, e përgjithshme
  dobësuar për shkak të sëmundjeve të ndryshme apo emocional
  tension.

  Tipari më karakteristik i fëmijës - emocion. Është shumë e
  fort të përgjegjshme ndaj ndryshimeve negative dhe pozitive në e tij
  mjedis. Këto përvoja janë kryesisht pozitive
  karakter. Ata janë shumë të rëndësishme në përshtatjen e fëmijës
  të ndryshimit të jetës. Megjithatë, nën kushte të caktuara, ndjenjat luajnë

  rol negativ, duke çuar në neurotik ose somatike
  çrregullime.

  Neurozë shpesh fillon me shtypjen e fëmijës së tij
  natyra e lindur dhe mbi të gjitha instinktet dhe temperamentin. Shuarje
  temperamentin e fëmijës - një shuarje e individualitetit të tij, dhe se si
  Rezultati - çrregullime neurotike ose psikosomatike.

  Atje reagime neurotike
  dhe neuroses që mund të ndodhë në çdo moshë dhe veshin
  natyra të ndryshme. Ajo mund të jetë pagjumësi, frika obsesiv,
  stuttering, lëvizjet e ngulët-i sëmurë, shtetet, histeri,
  Veprimet patologjike të përhershëm etj


  Gjëja kryesore - për të gjetur shkakun

  Trajtimi i neurozë dhe neurotike shteteve duhet të jetë gjithëpërfshirës,


  ajo përfshin psikologjike dhe pedagogjike korrigjim, psikoterapi,
  ilaçe të përshkruara nga neurolog fëmijëve, në disa
  raste, terapi fizike dhe metoda të tjera. Në të gjitha rastet e
  neuroses në fëmijët kanë nevojë për të identifikuar situatën traumatike
  dhe fshini atë. Klinik, Politika, Parandalimi
  asistencë organizative dhe metodologjike duhet të marrë parasysh strukturën
  çrregullime neurotike, dallimi në fëmijërisë dhe adoleshencës së tyre
  mosha.


  Terapia e barnave është e përshkruar në mënyrë rigoroze individual.
  Në vitet e fundit, e përdorur gjerësisht bimor
  Origjina dhe ilaçe homeopatik.

  Takim
  i drogës mbart vetëm neurolog
  çdo fëmijë individualisht.

  Parandalimi i neuroza tek fëmijët dhe adoleshentët bazuar në masat
  për qëllim normalizimin e marrëdhënieve dhe korrigjim ndër
  arsim. Duke pasur parasysh rolin e rëndësishëm në shkaqet e karakteristika neurozë
  një fëmijë, është e këshillueshme për të kryer aktivitete arsimore
  për forcim mendor të fëmijëve me neurotik
  tipare të shqetësuar dhe të dyshimta dhe çrregullime.
  Masa të tilla përfshijnë formimin e aktivitetit, iniciativë,
  Të mësuarit për të kapërcyer vështirësitë e rrethanat frikshme (errësira
  ndarja nga prindërit, takim me të huajt, kafshët dhe kështu me radhë.


  p.). Luan një rol të rëndësishëm në rritjen e një fëmijë me një ekip të veçantë
  qasje individuale, zgjedhja e shokëve të zgjedhur anëtarët
  karakter. Roli shumë parandalues ​​i takon aktiviteteve
  për të forcuar shëndetin fizik, sidomos edukimin fizik
  dhe sportive, psyhohyhyene studentë të punës mendore, paralajmërim
  inteligjencës dhe mbingarkesë informacioni.

  Duke përmbledhur problemin e neurozë, parandalimin dhe trajtimin e problemeve,
  Unë them: neurozë në çdo rast asnjë pretendim, asnjë simulimi, asnjë mashtrim
  të cilat mund të kënaq fëmijët me aftësi të kufizuara të caktuara
  natyra dhe sëmundje serioze, nga të cilat ne mund të shpëtoj

  Vullneti i thjeshtë. Ajo kërkon një mjekësore komplekse
  dhe masat psikologjike. Neurozë rrallë ndodh në fëmijët
  dhe të rinj, të sigurt, të përgatitur në jetën e vërtetë,
  në gjendje të duhur dhe në mënyrë adekuate të përshtaten me jetën. Neurozë në fëmijët
  shërueshëm.