Rreziqet e urisë


 • Çfarë ndodh në trup gjatë agjërimit?
 • Agjërimi dhe humbje peshe

 • Çfarë ndodh në trup gjatë agjërimit?

  Agjërimi për të shëndetshme dhe të agjërimit për jo shumë të shëndetshme - dy dallime të mëdha. Fakti se agjërimi është paraqitur shpesh si zgjidhja e të gjitha sëmundjeve kronike, jo të vërtetë. Metodat e përdorur agjërimin, për shembull, në trajtimin e trashje, por vetëm në klinikat nën mbikëqyrjen e vazhdueshme të mjekëve duke përdorur laborator dhe monitorimin instrumental të pacientit dhe mungesa e contraindications.

  Edhe me të përsosur grevë urie shëndetësor - është e vështirë për të trupit.

  Gjatë agjërimit për të përmbushur nevojat e energjisë duke përdorur rezervat - dyqane yndyrë (të cilat në thelb e mirë) dhe vetë indet e muskujve të saj, e cila përdoret si një burim i proteinave të përdorura për ndërtimin dhe riparimin e indeve, sintezë e hormoneve dhe enzimave të tjera të ndihmon tretjen e ushqimit të nevojshme për normal funksionimin e substancave biologjikisht aktive.

  Kështu, ngordhje, ne jo vetëm të humbasin yndyrë si indet e muskujve (rreth 100 gram në ditë). Si rezultat i reduktuar ndjeshëm normën basal metabolike, dhe u kthye në dietën e tij normale, ne do të bëhet më shumë se £ humbur.


  Në paund shtesë është një shans i vërtetë për të marrë vitaminë mangësi, ul imunitetin dhe ton të përgjithshme të trupit, të cilat zakonisht çon në rëndim të sëmundjeve kronike ose zhvillimit parë dalluar ekzistues.

  Para se agjërimi duhet të konsultoheni me një nephrologist dhe nënshtrohen një ekzaminim serioz të veshkave. Si pielonefrit kronike (ata, që ra fjala, prek rreth 80% të femrave) dhe sëmundje të veshkave polycystic nuk është fatale dhe me trajtimin e duhur dhe aderimin në rekomandimet mjekësore janë për një kohë të gjatë për të qenë në faljen e qëndrueshme dhe nuk ngjajnë vetë.

  Megjithatë, agjërimi, i shoqëruar nga rritja e formimit të produkteve të zbërthimit të proteinave dhe yndyrave mund të përkeqësojnë sëmundjen e veshkave.


  Agjërimi dhe humbje peshe

  Një tjetër opsion i përbashkët: Problemet traktin gastro-intestinale dhe dëshira për të humbur peshë.
  Ne nuk duhet të harrojmë se ulja e ndjeshme e marrjes të ushqimit ndikon negativisht në shëndetin dhe cilësinë e jetës njerëzve edhe tërësisht të shëndetshme, dhe natyrisht, i mbushur me përkeqësimin e ulcera peptike. Pra, më mirë të shkojnë mënyrë tjetër, por më tepër mënyra. Disa opsione të mundshme:

 • jo për të ndryshuar regjimin dhe cilësinë e ushqimit, dhe vetëm rritjen e aktivitetit fizik dhe kalori;
 • nuk të zvogëlojë numrin, por të ndryshojë cilësinë e ushqimit të konsumuar - për të reduktuar përmbajtjen e yndyrë në dietë dhe karbohidrate;
 • dhe se më e logjikshme: kryej 1 dhe 2 në të njëjtën kohë, sidomos gjatë dietë humbje peshe dhe Ulçera në stomak, si: të hani pak dhe shpesh.
 • Prandaj është e rëndësishme për të kuptuar se nuk tregohet të gjithë uria dhe mbajnë e tij pa këshillën dhe mbikëqyrjen e mjeku, është e papranueshme.