A nuk e lënduar të mëlçisë është koha për të trajtuarPër shumicën e njerëzve të bien - një kthim në të gjitha "charms" të jetës urbane me nxitim zakonshme, ritëm i shprishur ", snacking" në arrati dhe të orëve të gjata në bllokime të trafikut. Më shumë rrallë, ne kujtojmë shfrytëzon të shitur jetën gjithnjë e më të - Summer Keni harruar e sëmundjeve kronike.

Në këtë rast, kur sëmundja vetë kujton mua, duke i detyruar për të parë një mjek - jo një opsion i keq. Disa agjenci nuk mund të japin këshilla të nevojshme. Ajo është e fshehtë në këtë kuptim, mëlçisë tonë.

Mëlçisë - trupi është unik në aftësinë e tij për të rimarrë. Kjo është e njohur për të lashtë, shpikur mitin e Prometeut. Sipas mitit, shkaba e përditshme fluturoi mëlçisë kurdisje dhe lidhur me zinxhirë në një hero rock, dhe çdo herë në mëlçi natës të mbulohen sërish.

Ne kemi shumë shpesh lidhur me zinxhirë Prometeu. Vetëm mes të autostradës së qytetit vend të ajrit në male - në mënyrë të përsëritur i tejkalon normat gjithë mundshme përqendrimin e gazeve shter. Dhe kushtetuta në shumë prej nesh prometeevskyy. Njeriu modern shpesh vuan nga mbipeshë ose, nga luftime pamend it (shtet agjërimit pas operacioneve bariatric). Faktorë shumë të zakonshme anësore të tilla si konsumi i alkoolit, metabolizmit lipid, diabet mellitus tipi 2. Normë për shumë marrja e barnave të caktuara (kortikosteroidet, kontraceptivëve hormonal, Tamoxifen, NSAIDs, antibiotikët).


Në kushte të pafavorshme, qelizat e mëlçisë të fillojnë të punojnë intensivisht dhe mëlçisë kohë të mjaftueshme për të përballuar me ruajtjen e nivelit të nevojshëm të shkëmbimit të substancave biologjikisht aktive, sistemin imunitar dhe të gjakut. Pastrimin e vështirë e toksinave.

Substancat toksike nuk vijnë vetëm nga jashtë trupit (p.sh., alkoolit apo të drogës). Ata janë formuar vazhdimisht gjatë metabolizmit. Për shembull, prishja e proteinave të ushqimit. Në një trup të shëndetshëm të mëlçisë shpejt dhe me efikasitet i lidh këto substanca sa më shpejt që ata të bëhen të disponueshme dhe heq nga trupi. Nën kushtet e stresit, dietë të pahijshme, efektet e alkoolit, sëmundjeve kronike (hepatiti, kesh), mëlçisë pushon për të përballuar me detoxification.

Si rezultat, toksina grumbulluar dhe qarkullojnë në trup, duke ndikuar negativisht në të gjitha sistemet e saj.

Më i ndjeshëm ndaj efekteve të qelizave të trurit toksina. Kjo është arsyeja pse tregues i parë i problemeve hepatological ka dhimbje në anën e tij të djathtë dhe një shkelje të vëmendjes, duke i ngadalësuar i përgjigjeve motorike, koordinimit dhe të menduarit.

Këto sinjale janë mjaft të vështirë që të njohin dhe lidhin problemet e tyre të mëlçisë pamja. Në mungesë të simptomave të dukshme në vetëm 8% të njerëzve në kohë janë shenjat e para të mëlçisë. Kjo është shumë e rrezikshme, veçanërisht për banorët e qyteteve. Për shembull, shkencëtarët gjermanë analizuar marrëdhëniet në mes të shenjave të hershme të mosfunksionim të mëlçisë dhe cilësinë e makinës, gjeti se shoferët me probleme hepatological bëjnë gabime 10 herë më shumë gjasa se grupi i kontrollit, si mëlçi dhe aftësinë e tij për të neutralizuar toksina të ndikojnë dukshëm Shpejtësia e reagime psikomotorike personi.

Përveç ndikimit në tru, toksina degradojë organet e tjera, duke përfshirë të mëlçisë vetë. Nuk është një "rreth vicioz": qeliza të përpiqet të neutralizoj toksina, por ato ndjejnë një ndikim negativ. Në këtë situatë, efektet lokale në mëlçi mjaftueshme.
Ajo merr një qasje krejtësisht të ndryshme, të ndjeshme.

Drogës Gjermanisht Hepa-Merz fillimisht ofron detoxification të trupit, lidhet dhe largon toksina, duke lehtësuar të mëlçisë, "lehtësimin" atë, dhe - e rëndësishmja - e bën atë sa më shpejt. Në të njëjtën HEPA-Merz përmirëson metabolizmin e energjisë në qelizat e mëlçisë, e cila është jashtëzakonisht e rëndësishme që të ketë fuqi të mjaftueshme për të shërohen dhe të fillojë të punojë normalisht.

Për të përmirësuar gjendjen e mëlçisë dhe toksina të mjaftueshme të detyrueshme për të marrë 1 qeskë e granula Hepa-Merz 2-3 herë në ditë duke tretur ato në një gotë me ujë. Shëndetësor normal mund të kthehen shpejt, por për efekt të vazhdueshme kërkon të paktën 2-3 javë. Sidomos në qoftë se ndikimi i faktorëve negativ krejtësisht të eliminuar dështon.

Hepa-Merz drogës ndihmon njerëzit të gjejnë kurajo në orët e pasdites, një natë gjumë normal dhe qartësi mendore. Dhe siguria në rrugë, natyrisht!

Modern Prometeu blen HEPA-Merz. Gjithmonë duke folur me mjekun tuaj dhe të mësojnë për contraindications.