Gabimet tona ndërsa duke marrë drogë me zemrën


 • Gabim i parë
 • Gabim Shoku
 • Gabim i tretë
 • Gabim i katërt

 • Megjithatë, duke blerë ata vetë ose me recetë, kemi bërë dhe vazhdojmë të zbatojë të njëjtat gabime duke marrë këto barna.


  Gabim i parë

  Ilaçet marrë nga koha në kohë, jo gjithmonë. Por çdo medikamente kardiake nuk duhet të marrë kurse: popryymaty dhe të hedhura. Të gjitha kardiak mjekim - një terapi zëvendësimi, që është, derisa ne marrin ata, ata ndihmojnë.

  Pasi pritja mbaroi, disa veprime do të ndihet edhe një javë ose dy, dhe pastaj ... çdo gjë. Në disa raste, një refuzim të mprehtë i drogës çon në simptomat e tërheqjes - atëherë rënduar sëmundjen.

  Mos i besoni apele reklamuese të heqin dorë nga droga. Në rastin e kardiopreparatami ajo mund t'ju kushtojë një jetë.


  Gabim Shoku

  Shumë kanë filluar të marrin terapi e tyre të shumta kombinim i ngjashëm me efektin e saj, ose të njëjtën gjë, por me emra të ndryshëm të tregtisë. Edhe më keq, kur "efekti përmirësim" të fillojë të pijshëm ilaçe të papajtueshme pa u konsultuar me mjekun tuaj.

  Kjo ndodh zakonisht kur mjekim "i emëruar" tek miqtë apo fqinjët, të cilin ata e ndihmuan. Por njerëzit janë të ndryshme, dhe sëmundje të zemrës, shumë, dhe prandaj mjekësi duhet të caktohet individualisht për çdo doza individuale.  Gabim i tretë

  Blerja e një droge, ne nuk e shikojmë të prodhuesit. Por prodhimi i drogës - hollë dhe procesin e teknologjisë së lartë, dhe se sa mirë ajo kryhet varet nga cilësia e drogës.

  Sot shitur gjerësisht në barnatore quajtur generics drogë që bëra asnjë firmë ka patentuar dhe nisur nga këto barna, si dhe firma të tjera që pas skadimit të patentës nga prodhuesi janë prodhuar drogë për të njëjtat formulat.

  Riprodhim Generic tërheqëse, sidomos për çmimin e ulët dhe shpesh i përsëritur i produktit origjinal rezulton i suksesshëm. Por ka përjashtime, veçanërisht nëse i mesëm ka më shumë pajisje farmaceutike të vjetër të prodhimit.

  Edhe papastërtitë e vogla përfshijnë drogës shtesë ose i pasaktë në përmasat e përbërësit medikamente mund të luajë një rol negativ në trajtim. Pra, të përpiqen për të blerë drogë origjinale, le të ju kushtojë më shumë.


  Gabim i katërt

  Duke kardiolekarstva, ne gjithashtu të banojë në numrat e presionit të gjakut dhe kolesterolit nivelet e tyre. Frika nga vlera të larta, të tilla si presion, duke i detyruar njerëzit që të merrni një pilulë për tabletë. Por rezultati mund të jetë shumë zhgënjyese.

  Nëse diastolic (poshtë) presioni rritet në 120 mm dhe më lart, nuk ka urgjencë atje.

  Ju vetëm duhet të ndryshojë strategjinë e trajtimit ose të vini një tjetër të drogës, në konsultim me një kardiolog.

  Ndonjëherë presion hedhje dhe kreu vishet në sfondin e osteoarthritis. Në këtë rast, një rënie të mprehtë në presionin e gjakut në përgjithësi mund të çojë në goditje ishemike. Pra, ne nuk duhet të kuptoj në pilula, por së pari të vizituar një mjek të kuptoj se të gjithë.

  Sot, shumë arsenal i fuqishëm i kardiologjisë mjete efektive, por duke i përdorur ato për qëllime të tjera, ju mund të dëmtojë veten më keq se vetë sëmundja. Në anën tjetër, sëmundjet kardiovaskulare nuk kanë nevojë të përzihen në "të padëmshme" Marijuana dhe shtojcave braktisja e "kimi", ose fitoren e sëmundjes nuk mund dyshim. "

  Diskutoni komuniteteve:

 • Aritmi
 • Hipertensionit
 • Hipotension
 • Infarkt miokardi
 • Sëmundje koronare të zemrës
 • Dështim të zemrës