Mëllenjë në Men


 • Mëllenjë në meshkuj
 • Infeksioni, trajtimi dhe parandalimi i mëllenjë në meshkuj

 • Mëllenjë në meshkuj

  Burrat kanë tendencë mëllenjë
  ndikon prepucin dhe penis glans. Kjo sëmundje
  i quajtur Candida balanoposthitis (inflamacion i penisit glans) dhe zakonisht rrjedh lehtësisht pa
  komplikime serioze dhe pasojat. Për trajtimin e candidiasis në meshkuj
  përdorimi mjaft i barnave me veprim lokal, shpesh
  përshkruajnë ointments clotrimazole bazuar. Krem është aplikuar në prepucit
  dhe penis, shtresë e hollë, dy ose tri herë në ditë për
  javë.
  Në rastet e komplikuar nga mëllenjë apo formë kronike, me përjashtim të

  ointments, përshkruesit performanca e përgjithshme.

  Në mesin e lezioneve infektive e dashurisë më të ulët gjenital mëllenjë
  (Candidiasis urogjenital) është rreth 40%. Patogjene që
  virus candidiasis transmetohet seksualisht, por çështje
  faktorët e mëposhtëm: hormonal drogës, antibiotikët,
  çrregullime metabolike, mangësi vitaminë, sëmundje endokrine
  Sistemi (veçanërisht tiroides), gastro-intestinal
  Traktit urogjenital dhe candida tjetër në meshkuj manifeston si balanoposthitis, balanyta (inflamacion i penisit glans), uretritin (inflamacion të uretrës) me fushat e eritematoz natyrës (të kuqe), të cilat janë të mbuluara me prarim bardhë-gri ..  Infeksioni, trajtimi dhe parandalimi i mëllenjë në meshkuj


  Në mënyrë tipike, infeksion ndodh kundër sfondit të imunitetit të dobët dhe prania në gjak e infeksionit herpes. Simptomet kryesore të mëllenjë
  burra: djegia, kruajtje, dhimbje gjatë urinimit, e thatë
  glans penis, siklet dhe parehati gjatë
  marrëdhënia seksuale. Por kompleksiteti i kësaj sëmundjeje është se
  njerëz mund të mbeten bartës asimptomatike. Prandaj, trajtimi
  candidiasis urogjenital (mëllenjë) duhet të jetë gjithëpërfshirës dhe
  të përbëhet jo vetëm i drogës antifungal, por gjithashtu të përfshijë
  eliminimi i faktorëve dhe comorbidities predisposing.

  Për të siguruar parandalimin kundër mëllenjë
  burrat në vendin e parë, ju duhet të ndiqni rregullat themelore
  higjienës. Për shembull, ju duhet të lajnë duart me sapun pas përdorimit të tualetit, si dhe
  për të. Prandaj mëllenjë quhet sëmundje e duarve të pista.

  Ndonjëherë skuqje në kokën e penisit mund të shihet vetëm pas
  i alkoolit. Kjo është arsyeja pse ata janë nganjëherë i gabuar për alergjitë
  alkool.

  Për të trajtuar mëllenjë përshkruajnë sistematike dhe
  si përgatitjet për përdorim i ditës. Shumë ilaçe
  Veprimi i përgjithshëm duke shkaktuar reagime negative (skuqje alergjik,
  të përzier, të vjella, etj). Por kohët e fundit, i sigurt i ri

  dhe droga efektive antifungal që janë përdorur gjerësisht
  për trajtimin e candidiasis.

  Mbani në mend se për trajtimin e mëllenjë, mjeku juaj zgjedh një trajtim të plotë në mënyrë rigoroze në mënyrë individuale, në bazë të rezultateve laboratorike.

  Gjithashtu, është e rëndësishme të dini se trajtimi efektiv i mëllenjë
  nevojë për të gjetur dhe për të eleminuar shkakun që çoi në zhvillimin e
  sëmundje.

  Informacion nga artikullin "Trajtimi i infeksionit maja në meshkuj".