Miliona gra avokon për shëndetin
Kohët e fundit biocenosis vagina miratuar shihet si një sistem të rëndësishëm të trupit që kryen një funksion mbrojtës. Microflora normale të vaginës për të parandaluar kolonizimin vaginale me mikroorganizmave patogjene ose shumëzimin e tepërt e mikroorganizmave të pezulluara.

Në gratë e shëndetshme
moshës riprodhuese në përbërjen vaginale microflora përfshin shumë
mikroorganizmave, 400 specie - gjithsej vaginë microbial ndotja arrin 108-109 KSL / ml.
Lactobacilli dominant,
më të cilat prodhojnë peroksid hidrogjeni dhe acid laktik. Këto
substancat aktive janë faktorët mbrojtës dhe të ruajë stabilitetin
Përbërja e microflora e vaginës [Prilepskaya V.

N., 2005].

Nën ndikimin e disa faktorëve (antibiotikëve,
Procedurat diagnostike invazive, komplikimet postoperative infektive
stres) bilanci i natyrshëm i microflora mund të jetë i prishur. Kjo mund të çojë në
Bakteriale vaginosis - si sistem kur vaginale mbrojtjes
microflora dështon, dhe të shumohen bakteret "i keq". Vaginosis bakteriale
kërkon trajtim, duke përfshirë rivendosjen e microflora normale
komplekset e veçanta vaginale probiotic. Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se këto njëjti negativ
Faktorë (antibiotikët, stresi, ndryshimet hormonale) ndikojnë në intestinale
flora, duke shkaktuar rritje e jashtëzakonshme.Themeluar që dysbiosis zorrëve e lidhur drejtpërdrejt me bilanc të dëmtuar
microflora vaginale. Kështu, për shëndetin dhe riprodhues
përmban një grua ka nevojë për një microflora restaurim
vaginal dhe zorrëve

Kapsulë vaginal Ekofemin përmban: tendosje Lactobacillus (Lactobacillus acidophilus), të izoluar nga microflora vaginale të shëndetshme
gratë. Përgatitja e Danimarkës dhe të prodhuara në
rekomandohet për përdorim duke përfshirë
gratë shtatzëna dhe lactating. Për të mirë të efektit "engraftment" të
kapsula futur lactose, është një terren ushqyes për lactobacilli.

E rëndësishmja,

kontrollon shumë procese në trupin e femrës është një hormon seksi -
estrogjenit dhe progesterone. Gjendja e mukozës vaginale dhe microflora të saj të lidhura direkt me përqendrimin e tyre dhe
ekuilibër. Por vagina - i vetmi organ që ka
ndjeshmëri të këtyre hormoneve, mitrës, të gjirit, të lëkurës dhe nën
Çfarë është i qeverisur nga estrogjenit dhe progesteronit. Metabolizmi, ose, thjesht,
"Rënia dhe shfrytëzimi" është një hormon gut me pjesëmarrje aktive
microflora zorrëve. Dysbiosis ndihmon në kundërshtim me këtë
mekanizëm kompleks, dhe rezultati është një situatë e ndryshme dhe dishormonal
Sëmundjet femra gjenitale - të tilla si PMS, gjirit, mitrës.


Kështu, është e rëndësishme
ruajtur dhe rivendosur microflora dhe zorrëve dhe vaginal.
Në veçanti, kjo mund të bëhet duke marrë probiotic veçantë
komplekset. Për të kujdeset e zorrë dhe ekuilibër kapsula vaginë janë krijuar Ekofemin microflora, të plotësuar biologjikisht aktive ushqim. Kompleksi përfshin mikroorganizmave
kontribuojnë në restaurimin e normal
flora vaginale (acidophilus Lactobacillus dhe Lactobacillus casei), dhe microflora normale zorrëve (Bifidobacterium lactis). Kërkesë
Kompleks Ekofemin ndihmon të rivendosur ekuilibrin e microflora microflora
zorrë dhe vagina ndihmon për të normalizuar metabolizmin e seksit femër

hormonet.

Probiotic Modern
ndihmë komplekset Ekofemin
të ruajtur cilësinë e jetës dhe
shëndetin riprodhues të grave. Kuptuar rëndësinë e parandalimit
dysbiosis dhe restaurimi i florës e bën të mundur për
veprim në kohë për të parandaluar sëmundjet dhe trajtimin e tyre të shpejtë.

Ku mund të blej Ekofemin?