Mycoplasmosis, shkaqet dhe zhvillimi i sëmundjes


 • Çfarë mycoplasmosis
 • Çfarë e shkakton mycoplasmosis
 • Si është sëmundje
 • Si për të diagnostikuar mycoplasmosis dhe sa e rrezikshme
 • Trajtimi i mycoplasmosis

 • Çfarë mycoplasmosis


  Mycoplasmosis - një tjetër sëmundje që transmetohet seksualisht.
  Ajo përmban një mistikë të veçantë. Ai pastaj përfshijnë mjekësor
  directories, pastaj pastrimin e tyre. Tani kjo është pikë shumë e zakonshme
  view: mycoplasmosis - Emri konvencionale për të gjithë inflamator
  proceset në organet urinare, nëse ekzaminim laboratorik
  nuk u gjet në pacientët me pa mikroorganizmave të dëmshme të tjera se mykoplazmat.


  Çfarë e shkakton mycoplasmosis

  Besohet
  që ndodh sëmundje kur pjesëmarrja e drejtpërdrejtë e vogël

  mikroorganizmave - Mycoplasma. Mycoplasma janë të ndryshëm. Në natyrë
  ka 70 lloje 11 parazitëve në qelizat e njeriut, por
  mycoplasmosis shkaktojë vetëm hominis Mycoplasma dhe Mycoplasma genitalium.

  Deri
  shkencëtarët nuk kanë arritur të provojë nëse këto organizma gjithmonë të çojë
  sëmundja ose vetëm në disa raste. Për shembull, përveç kur
  Mycoplasma në vaginë nënkuptohet çdo bakteret.
  Përkundrazi, vetë Mycoplasma është i pafajshëm sepse ajo është shpesh
  janë jo vetëm për pacientët por edhe në njerëz krejtësisht të shëndetshme.


  Si është sëmundje

  Mycoplasma
  një mikroorganizmave rob dhe normalisht mund të jetë,


  bashkangjitur vetëm të qelizave njerëzore. Nga këto mikoplazmave janë
  të nevojshme për ushqyesve të jetës. Mikroorganizmat shkaku
  Qelizat mycoplasmosis që jetojnë në traktin urinar dhe vaginë. Kur dysbacteriosis vaginë, trichomoniasis, gardnerellez, gonorrea, klamidia apo herpes
  Numri i mykoplazmat në rritet vaginë në masë të madhe. Dhe pastaj ata
  fillojnë të dëmtojë qelizat e ushtrive të tyre. Nëse mycoplasmosis mundshëm
  Humbja e uretrës, prostatës (në meshkuj)
  qafën e mitrës (femrat) dhe Mukoza vaginale (femra).

  Marr
  mycoplasmosis mund të jetë vetëm tradicional (gjenital) marrëdhënie
  mes një burri dhe një gruaje.

  Homoseksualët dhe tifozët e tjera me gojë
  dhe marrëdhënie anal, sëmundja nuk është e kërcënuar. Dhe infeksion i brendshëm
  mycoplasmosis - nga fushave i fiction joshkencore.


  Si për të diagnostikuar mycoplasmosis dhe sa e rrezikshme


  I parë
  simptomat mund të shfaqen pas rreth tre javë
  pas infeksionit, por nuk mund të shfaqet në të gjitha. Në 40% të të gjithë
  mycoplasmosis e rasteve nuk ka simptoma.

  Pas seksit
  Kryerja e marrëdhënieve me partnerët rastësor duhet të paguajnë vëmendje të veçantë për të pazakontë
  shkarkojnë nga uretrës (burra) dhe mill
  (Gratë). Kur mycoplasmosis atyre një grimë, ato janë të lehta, pothuajse transparente.
  Përveç kësaj, pacientët të ndjehen gjatë urinimit dhimbje të moderuar

  dhe një ndjesi djegie të lehtë.

  Përkeqësim përgjojnë sëmundje mund të shkaktojnë aborte, stresi, hipotermi dhe madje edhe alkool, nëse ju pini shumë dhe gjatë.

  Mycoplasmosis Nëse nuk trajtohet, mund të çojë përfundimisht në prostatitis (inflamacion të prostatës) dhe ngushtim të uretrës
  burrat. Dhe gratë të shkaktojë inflamacion dhe adhesions në tubat fallopiane,
  besplodiyavnematochnoy rritur rrezikun e shtatzënisë.
  Mycoplasmosis shtatzënë mund të shkaktojë kursin e gabuar të shtatzënisë dhe defekte të fetusit.

  Nëse dyshoni mycoplasmosis është mirë të kontaktoni një urolog apo gjinekologun. Megjithatë, ju mund të vizitoni një specialist në sëmundjet veneriane.

  Për simptomat mjek nuk ka gjasa për të bërë një diagnozë, kështu që ju duhet të marrë një bandë e testeve, të dhuruar gjak, urinë, jashtëqitjet sjellje të dyshimtë kërkime, të bëjë mbjellje bakteriologjike dhe PCR diagnozën e infeksionit.


  të gjetur se sa telashet arritur të gjërave të bela deri Mycoplasma mund të ketë
  një diagnozë të plotë të traktit urinar.


  Trajtimi i mycoplasmosis

  Vetë qafe mykoplazmat nuk është e rekomanduar për të caktojë trajtimin korrekt vetëm mund mjek.
  Mikroorganizëm i dëmshëm vrasin tableta të veçanta ose injeksione
  antibiotik, në disa raste, mund të kërkojë shtesë

  immunotherapy, masazh prostatës, fizioterapi, t. e.

  Informacion nga artikullin "Mycoplasmosis."