Metodat e trajtimit impotencë


 • Si për të kuruar impotenca
 • Terapia e barnave
 • "Ngritja në Demand"
 • Aplikacionet intrauretralnyh
 • Trajtim metodë vakumin konstriktornyh e dobësisë
 • Ndërhyrja kirurgjikale në trajtimin e impotence
 • Psikoterapia

 • Si për të kuruar impotenca

  Tani ekspertët besojnë se në shumicën e rasteve të dobësisë janë thjesht organike (dmth psikologjik) shkakton. Të gjitha trajtimet për impotencë të ndarë në konservator dhe operativ.

  Nga trajtimet konservatore dobësisë përfshijnë terapi të drogës apo përdorimin e pajisjeve vakum-konstriktornyh (pompë vakum).


  Terapia e barnave

  Deri kohët e fundit, drogës kryesor, e përdorur për të trajtimin e pafuqi, Yohimbine ishte. Efikasiteti i përdorimit të saj nuk i kalon 10 për qind. Nevoja për përdorim afatgjatë të drogës (një vit) dhe efikasitetit të ulët të trajtimit, një numër i madh i reaksioneve negative e bëjnë këtë metodë të trajtimit malopriemlemoy.

  Aktualisht, për të luftuar drogat impotenca janë përdorur me sukses "Viagra" (Sildenafil), "Levitra" (Vardenafil) dhe "Cialis" (tadalafil). Efektiviteti i barnave është i pamohueshëm, por ato mund të shkaktojnë shumë efekte anësore.

  Ilaçe moderne (të ashtuquajturat drogë seksual) e përdorur në praktikën klinike mund të arrijë efikasitet më të lartë të trajtimit, e cila arrin 70-80%.


  Këto produkte janë të dallohen nga prania e efekteve anësore, të tilla si dhimbje të lehtë koke, skuqje e papritur e fytyrës dhe qafës, kongjestion nazal, të ndryshimit të ndjesive ngjyra, mprehtësi vizuale.


  "Ngritja në Demand"

  Intrakavernoznye farmakoterapia me mosfunksionim ngrerë ose "i porositur topolak" - një trajtim për mosfunksionim ngrerë, e cila është administruar nga injeksion (injeksion) në indet ngrerë të substancave vasodilator penisit në mënyrë të konsiderueshme rrit rrjedhjen e gjakut në penis dhe një mbledhje është i plotë. Gjëja kryesore në këtë metodë e trajtimit është se ai lejon burrat që vuajnë nga mosfunksionim ngrerë keni një mbledhje të plotë në kohën e duhur dhe bën të mundur për të rregulluar gjatësinë e saj.

  Kjo mbledhje ndodh pavarësisht nga shkalla e partnerit seksual tërheqje seksuale. Kjo farmakoterapia intrakavernoznye favorshme me trajtime të tjera të drogës aktualisht ekzistuese për mosfunksionim ngrerë.

  Kombinimi i drogës përdoren për të reduktuar efektet anësore të secila prej tyre nga reduktimin e koncentrimit. Një qasje e integruar program në destinacionin intrakavernoznomu terapi mund të bëjë kjo metodë efektive dhe të sigurt.


  Aplikacionet intrauretralnyh

  Për aplikimet intrauretralnyh duke përdorur droga të ndryshme të tilla si alprostadil.

  Në uretrës drogës absorbohet nga gjak dhe merr në trup shpella ku reagimet ndodhë që shkaktojnë një mbledhje. Kjo metodë është e ngjashme me atë të mëparshme, por shmang injeksione në penis.

  Aktualisht, kjo terapi nuk është përdorur gjerësisht për shkak të kostos së lartë të drogës dhe reagime negative (djegie ndjesi në uretrës) dhe nevojën për përdorimin e detyrueshëm të kondomit.


  Metoda vakum terapi pafuqi konstriktornyh

  Metodë është për të krijuar një presion negativ në organet shpella e penisit me një pompë vakum dhe cilindër, duke shkaktuar rrjedhjen e gjakut dhe mbledhje, e cila është financuar nga imponuar në bazën e penisit unazë të veçantë është i ngjeshur, duke kufizuar rrjedhjen venoz.

  Kështu, është e mundur për të kryer një akt seksual, që zgjat rreth 30 minuta.

  Efektiviteti i metodës është 40-50%. Disavantazhet përfshijnë përdorimin praktik të pajisjes (nuk mund të fshihet nga partneri juaj, etj ..), derdhje e dhimbshëm (derdhje), shkaktuar nga squeezing hemoragji unazë në penis, mpirje penile, etj


  Ndërhyrja kirurgjikale në trajtimin e impotence

  Kirurgjia kohët e fundit përdoret më pak dhe më pak të efikasitetit të lartë të terapisë drogës. Teknika kirurgjikale e përdorur në raste ekstreme ku trajtimi konservativ nuk japin rezultatet e dëshiruara dhe në parametra të caktuara.

  Trajtimi kirurgjik i pamjaftueshmërisë deje e penisit është bërë në rastin e humbjen venozapiratelnoho mekanizmit penisit. Pavarësisht nga mosha e madhe e kësaj metode, efikasiteti i saj është rreth 50%. Megjithatë, edhe në rezultate relativisht të ulëta penis kirurgji venoz është përdorur ende në praktikën klinike si një shtesë dhënë më parë për metodat e tjera që mund të arrijnë rezultate të mira.

  Trajtimi kirurgjik është treguar në rast të fluksit të gjakut arterial në penis pamjaftueshme. Një kirurgji bajpas microvascular arterial, efektiviteti i të cilave varion 30-50%.

  Ky operacion tregon efikasitet të lartë vetëm në pacientët më të rinj.

  Penis proteze tani është metodë kryesore e rivendosjen ngurtësi e penisit. Protezë ngulitje është hapi i fundit në trajtimin e dobësisë, kur të gjitha metodat e mëparshme të trajtimit kanë dështuar.


  Psikoterapia

  Në lidhje me trajtimin e dobësisë tingëllojë Këshillim Shkencor Mjekësi disa krerë në unison "Kama Sutra".
  Roli kryesor teknikë tre-hap fokusuar ndjeshmëri. Kjo teknikë këshilluar gjatë marrëdhënieve seksuale më shumë vëmendje për të takuar partnerin.

  Në partnerët e para skenike të japë kënaqësinë e ndërsjellë pa kontakt me organet gjenitale.

  Në partnerët dytë fazën e lidhur me organet seksuale dhe zonat erotik partnerin, por nuk vijnë në marrëdhënie seksuale. Ajo ishte vetëm faza e tretë, marrëdhënia seksuale.

  Informacion nga artikullit "Si për të trajtuar impotenca?"