Metodat e korrigjimit të malocclusion


 • Korrigjimi i kafshimit

 • Korrigjimi i kafshimit

  Mjekët Dentistët Orthodontists të lidhur dhëmb jo vetëm fëmijët por edhe
  të rriturit. Për të korrigjuar pickim
  Sistemi vijim: lëvizshëm (pjatë kondensator, etj) dhe
  jo-lëvizshëm - formatimin e teksteve (formatimin e teksteve metalike, formatimin e teksteve qeramike dhe
  kllapa safir), dhe formatimin e teksteve gjuhësor. Korrigjimi i kafshimit
  (Orthodontics) nuk sjell ndonjë efektet e këqia, por kërkon durim,
  i cili në kohën e duhur do të rezulton patjetër të shkëlqyera.

  Gjuhësor formatimin e teksteve sistem është krejtësisht i padukshëm, si është
  në sipërfaqen e dhëmbëve të cilat përballet gjuhë ku montohet flokët. Në
  Orthodontics, një nga tiparet kryesore të gjuhësor të punës

  formatimin e teksteve është se ata, ndryshe nga konvencionale, shumë e vështirë për të
  vendosen menjëherë në dhëmbë për të bërë një trajtim për të korrigjuar
  kafshoj. Pra rendit e para në formatimin e teksteve të dhëmbëve
  laborator mbi modelet e dhëmbët tuaj, dhe vetëm atëherë, të gatshme
  lëvizin ata deri në dhëmbë. Ky lloj sistemi kërkon special
  Arsimimi mjek ortodontik
  dhe një grup krejtësisht të ndryshme të mjeteve. E gjithë puna e instalimit
  zgjat 2-3 orë. Kjo veçanti shpjegon ndryshim të rëndësishëm
  në vlerën krahasuar me sistemin vestibular.

  Formatimin e teksteve gjuhësor edhe disavantazhet. Ata janë më të pakëndshme se tyre
  kushërinjtë, të hahet, gjuha dhe dhëmbët pastrim.


  Get përdorur për pajisjet
  Mund të nofullës për 3-4 javë. Kundërindikimet për sistemin -
  kurora të vogla dhe mungesa dhëmbët e dhëmbëve të shumta. Në mënyrë të ngjashme
  pacient individual (në diskrecionin e mjekut - ortodont).

  Malocclusion ose pabarabartë dhëmbët nuk mund të flasim për
  Arsyet që i kishin bërë kështu. Por një ndikim negativ në tuaj
  Pamja dhe ndoshta edhe të lejojë një karrierë të suksesshme ose
  të arritur disa fitore në jetën e tij personale.

  Ndër shkaqet e malocclusion e dhëmbëve ose lakim mundemi
  quajtur sëmundje kronike, trashëgim i keq, trauma, dhe
  si procesin e plakjes natyrore.

  Për fat të mirë, nofullës moderne
  në gjendje për të korrigjuar shkelje të ndryshme dalje dhëmbësh dhe kthimin e tyre në ish-
  bukuria dhe atraktiviteti. Orthodontics dhe pas korrigjimit të malocclusion
  kthehen dhëmbët të barabarta mund të saktë fytyrë ovale dhe profilin, dhe
  gjithashtu ju shpëton prej pasojave të tilla janë shpesh lakim të rënda të dhëmbëve
  si dhimbje koke, vështirësi në përtypet ose thumbues ushqim dhe
  gjithashtu të hequr barrën në traktin e tretjes, duke rezultuar
  ushqim i varfër përtypet.

  Orthodontics - drejtimi i posaçëm i stomatologji moderne,
  cila është e specializuar në përafrimin e dhëmbëve dhe të nofullës. Përkthyer
  në fjalë ruse "nofullës" do të emërojë fjalë për fjalë "dhëmb të drejtë".


  Megjithatë, nofullës efektive dhe të vërtetë efektiv mund të jetë
  vetëm nën mbikëqyrjen e specialistëve të kualifikuar.

  Përveç kësaj, një rezultat i mirë në drejtim të Orthodontics
  në thelb varet duhur dhe mbahet e drejtë
  diagnoza, i projektuar në mënyrë optimale dhe kryhet nga plani Dr.
  Drejtimi i dhëmbëve dhe korrigjimin kafshimit, dhe si
  pikërisht pacient kryen kërkesat profesionale në
  nofullës. Nëse ju jeni mjaft e ndërgjegjshme për faktin se vetë
  Veprimet dhe performanca e të gjitha këshilla e dhënë Ortodont,
  promovojë trajtim, efikas dhe gjithmonë pozitiv
  trajtim ortodontik nuk është e gjatë për të pritur.

  Informacion nga neni "Korrigjimi i okluzion, nofullës. Ortodont korrigjuar pickim tuaj "