Mjaltë masazh - një procedurë e mrekullueshme


Ajo është e bazuar në bashkëveprimin e lëkurës dhe substancave biologjikisht aktive të përmbajtura në mjaltë, përfshirë mekanizmat standarde të llojeve të tjera të masazh. I referohet llojit ai Reflexology - një kombinim perfekt i veprimit terapeutik të mjaltit dhe masazh.

Honey, duke i dhënë biologjikisht substanca aktive, thith toksina dhe nxit largimin e tyre të shpejtë nga trupi. Ky masazh është bërë për të rritur rrjedhjen limfatike dhe pastrim. Përmirësim dramatik i qarkullimit të gjakut në shtresat e thella të lëkurës dhe muskujt themelor, përmirëson furnizimin me organet e brendshme dhe indet.

Skin pasi aplikimi i masazh mjaltë bëhet i butë, i përkulshëm dhe zbutur ngjeshjen nënlëkurës, përmirëson shëndetin e përgjithshëm.

Kursi i masazh mjaltë është projektuar për 15 seancat e mbajtura çdo ditë të tjera. Është e rëndësishme që masazh është bërë çdo ditë, domethënë përmes ditë.

Mjalti është aplikuar në pëllëmbët dhe lëvizje është transferuar në zonën masazhin. Gjethet e përzierjes, tjetri mbetet në duart. Nëse ka disa zona - secila zonë është masazhin nga ana e tij. Pas mjaltë është transferuar plotësisht për të trupit, shuplakat në mënyrë të vendosur "ngjitur" për të trupit dhe të vijnë off ashpër.

Gradualisht, pats lëvizje janë bërë më e mprehtë dhe më të fortë. Armëve të mbyllur fort. Në përputhje me rrethanat, lot ata mprehtë. Mjaltë shtyhet në lëkurë dhe në sipërfaqen ka vetëm një shtresë e hollë.


Pastaj duart fillojnë të shfaqen në masë të bardhë. Në fillim ajo lë duart pore dhe mbetet në lëkurë. Dhe pastaj lëviz më masive në një shikim. Procedura kryhet për 5-10 minuta. Pastaj del me të larë me ujë të ngrohtë dhe mjaltë dhe sfungjer jo-ngurtë. Pas masazh duhet të lyej moisturizer lëkurës.

Pas vendet masazh janë bruises që zhduken me kalimin e kohës. Tmerr nuk ia vlen. Procedurë shumë e dhimbshme vetëm seanca e parë, përshtatet më tej lëkurës dhe masazh është shumë më e lehtë.

Diskutoni komuniteteve:

  • Cellulite
  • Mjekësia Alternative