Mastopatia vigjilent lehtëMastopatia - një sëmundje që është gjetur në pothuajse çdo gra të moshës mesatare. Shumica e grave të mësohemi me këtë sëmundje, vuajtje dhimbje të vazhdueshme dhe parehati në gjoks.

Për fat të keq, ky "durim" mund të përfundojë në lot. Kanceri i gjirit është 3-5 herë më i zakonshëm në sfondin e mastitit, kështu që të vazhdojë të jetë në rrezik dhe mendoj se çdo gjë do të vetë - jo zgjidhja më e mirë. Prandaj, parandalimi dhe trajtimi i mastitë është edhe parandalimi i kancerit të gjirit.

Trupi femër normalisht jeton në përputhje me ritmet biologjike të qarta: ditore, mujore, vjetore dhe jetës.

Luhatjet në hormonet - estrogjenit dhe progesterone - shkaktojnë ofenduese dhe kohëzgjatja e ciklit menstrual, konceptim, shtatzënisë, lindjes, laktacionit.

Mastopatia keni sëmundje fibrocystic gjirit, e cila është shkaktuar nga një shkelje e sistemeve hormonal dhe nervor të grave.
Edhe pse sëmundja është karakterizuar kryesisht për gratë me moshë mesatare, por është gjithnjë e më e zakonshme në vajzave shumë të vegjël.

Stresi, depresioni dhe neurozë thyejnë të gjithë trupin, duke shkaktuar rregullimin hormonal të organeve të brendshme. Seks rastësor, maturi apo partnerët e ndryshuar janë edhe të vështira për trupin e një gruaje.


Dhe i pari që i përgjigjet kjo, natyrisht, gjoksin.

Vë veten në rrezik të lartë të mastitë dhe ato gra që braktisin ushqimin e gjirit herët. Kur gji rënë ndjeshëm - zhvillimin e stresit hormonal. Rrezikshme ndonjë ndikim apo aksidentale gjinjtë stroke compression në transportin publik, lëndimet e gjoksit gjatë trajnimit, të veshur me të shtrënguar, compressing rroba.

Ju mund të inspektojnë gjoks në shtëpi samoobsledovanii gjirit apo një pritje në gjinekologu mammologist. Duke përsëritur këtë sondazh çdo muaj, ju së shpejti do të merrni përdorur për të dhe mund të ndjehen devijimin më të vogël nga gjendja normale e gjirit.

Kështu, duke dyshuar diçka ishte e gabuar, ju mund të bëjë atë për të diagnostikuar sëmundjen herët.

Shumë gra zbulojnë në mastopathy, frikë për të shkuar te mjeku dhe nuk e kuptojnë se mjekësia moderne ofron një gamë të gjerë të trajtimit mjekësor, duke përfshirë jo-hormonal.

Më shumë gjasa, pas diagnozës, mjeku përshkruan pacientit me drogë mastopathy që mund të eliminojnë tërësisht të gjitha sëmundjet dhe parehati lidhur me të.

Farmacitë janë mjete të ngjashme, për shembull, i ri jo-hormonal i sigurt do të thotë Indinol. Ai është unik në atë që, para së gjithash, të eliminojnë shkakun e vërtetë të sëmundjes, dhe pastaj simptomat e tij.

Zhvilluar Indinol nga një ekip i mjekëve dhe shkencëtarëve të Institutit të Kërkimeve të Mjekësisë Molekulare në Moskë Akademia Mjekësore (MMA) Y.M.Syechenova dhe All-ruse Qendra e diagnostikimet molekulare Kërkimeve dhe Trajtimit (VNTSMDL).

Mastopatia trajtohet! Dhe është e nevojshme të dinë çdo grua. Në shenjë e parë e sëmundjes, sigurisht, duhet të shihni një mjek. Gjithashtu, të monitoruar shëndetin e tyre vetëm e tyre, duke i dhënë trupit si shumë vëmendje si fëmijë të dashur, familjen, punën. Mos harroni, gjoksin - kjo nuk është një fjali!

Lexo më shumë
Ju mund të lexoni site www.indinol.ru.

Shkoj
këshilla dhe pyesni pyetje që ju mund të telefononi pa pagesë nxehtë

Line 8800 8.800.555.