Diagnoza dhe trajtimi Mastopatia


 • Mastodinon

 • Megjithatë, ekspertët mjekësor kanë një këndvështrim tjetër.
  "Dhimbja nuk mund të qëndrojë - ju duhet të shikoni për shkakun, dhe kjo kauzë
  eliminoj ", - thotë mjeku mammologist Sozaeva Larisa G., i cili
  përgjigjur pyetjes më të ngutshme për një nga më të
  Sëmundjet e zakonshme femër - Inflamacioni i gjirit.
  Mastodinon
  - Cilat janë simptomat karakteristike e mastitit dhe çfarë janë dallimi i saj themelor nga sëmundje të tjera të gjirit?

  - Sot kur e kuptojmë mastopathy beninje
  sëmundja Fibrocystic gjirit, për të cilën, në parë
  kthehet karakteristike përhapjen patologjike e indeve, dhimbje

  gjirit, ënjtje dhe shkarkesë nga dalë.

  Disa nga kolegët e mi kur iu referuar këtyre grave me ankesat e dhimbje dhe
  Bllokimi i qumështit diagnostikua menjëherë gjirit. Por, natyrisht,
  jo çdo siklet gjirit është mastopathy. Në
  disa raste, ankesat e tilla mund të jetë tek përgjojnë inflamacion
  Gjirit - mastite, lipomas, dhe, në kohë, dhe kanceri i gjirit.
  Prandaj është shumë e rëndësishme duhet të plotësoni diagnozë,
  e cila përfshin inspektimin dhe prekje të gjirit, ultratinguj, mamografia, analiza mbi
  hormonet dhe nëse birë nevojshme kanceri i gjirit.

  - Në çfarë mënyrash mund të vazhdojë sëmundje?


  - Ne bëjnë dallimin midis dy llojeve të mastitë - qendror dhe përhapur. Është shumë e
  a. Në shpërndarë Inflamacioni i gjirit%
  D0? Indin e gjirit Zmenenyem janë
  dhe natyra e perhapur e ankesave në pah vetëm dhimbje
  gjirit, të cilat kanë tendencë për të plotësoj disa ditë më parë
  fillimi i periudhës së ardhshme menstrual. Kur qendror mastitit, siç është e qartë
  Emri, gjoks formuar njësitë e dendura që variojnë në madhësi nga një mjegull të
  arre.

  Çdo formë e sëmundjes kërkon një trajtim. Në Shperndare
  mastitit zakonisht terapi të mjaftueshme të drogës, ndërsa
  nyjë mund të kenë nevojë kirurgji.

  - Terapi Sa efektive të drogës? Çfarë barna janë të vendosur edhe në trajtimin e kësaj sëmundjeje?

  - Deri më sot, ilaçe efektive ilaçe bimor.
  Ata janë krejtësisht të natyrshme dhe nuk përmbajnë hormone. Për shembull - të drogës
  Kompania Mastodinon gjermane "Bionorica". Mastodinon përdorur në
  praktikë ka kohë që njihet mirë në mesin e ekspertëve, efektiviteti i saj
  provuar nga studimet klinike.

  - Ju lutem specifikoni efekt si të dukshëm të drogës, cilat janë avantazhet e tij?

  - Së pari, veprim Mastodinon për qëllim lehtësimin e dhimbje, ënjtje,
  bllokimi i qumështit të gjirit. Kjo është e gjitha simptomat që janë shumë

  interesuara dhe parandalojnë gratë. Kjo është një pikë shumë e rëndësishme. Së dyti,
  medikament rikthen çekuilibër të hormoneve, parandalon
  sëmundje. Përveç kësaj, gratë përmirëson përgjithshme
  Shteti psiko-emocionale, ajo bëhet më e relaksuar, shkon
  nervozizëm, simptomat e PMS lehtësohet.

  - Cili është sekreti i tillë një spektër të gjerë të veprimit?

  - Veprimi Cpektr e medikamentit për shkak të strukturës unike, përkatësisht
  kombinim i përbërësve bimor që kanë kombinuar
  forcë të fuqishme shërim. Drogës është përgjithësisht tolerohet mirë pa shkaktuar
  efekte serioze anësore dhe mund të përdoret afatgjatë.

  - Çfarë ju mund të këshillojnë gratë që janë me të cilat ballafaqohen me problemin e mastitë?

  - Para së gjithash - mos kini frikë! Kryerja e vetë të rregullt
  Muajin e gjirit 6-10 ditë nga fillimi i menstruacioneve. Nëse ju gjeni
  shenjat e para të mastitë nuk do të marrë në një panik dhe menjëherë kontakt
  specialist për të përcaktuar shkakun e vërtetë të Sëmundjet.