Masazh Shef - është e madhe


 • Hapi një
 • Hapi i dytë
 • Hapi i tretë
 • Hapi i katërt

 • Sigurisht, masazh është i plotë pa "improvizuar" do të thotë se
  të rritur efektin e saj. Masazh kokës kur flokët është e thatë dhe
  palara, dhe jo të ftohtë, dhe të pazgjidhshëm mjet i dobishëm mbajtja e tyre
  pronat.

  Manipulimet simpatik e kreut të flokëve të bëra në katër faza.


  Hapi një

  Filloni me lëvizjet që i ngjajnë larje
  kokë. Pak minuta ngadalë fshij mjete, atëherë dru
  kreh butësisht kreh flokët tuaj në drejtime të ndryshme.


  Hapi i dytë

  Ndani flokët në mes në linjë
  shkëputje. Ecni me bravo tuaj në vijën e fillimit deri në majë të flokëve,

  Si ne shkojmë përpara shtrëngon kokës në mes gishtave të tij. Është e mundur
  përdorni këshilla e gishtat tuaj. Flokët mbipopullim
  Rritjet dhe kokës rozë.


  Hapi i tretë

  Butësisht tërheq rrënjët e flokëve,
  rritjen dhe zvogëlimin e tensionit. Lëvizjet e butë e duarve të "le të
  kuptojnë "flokët, procedura është afër fundit.


  Hapi i katërt

  Masazh i plotë kreh flokët
  jele clockwise rrethore lëvizje.
  Pastaj me kujdes
  prycheshit dhe - sipas udhëzimeve për aplikimin - ose
  menjëherë shpëlarje agjent, ose të lënë në flokë.

  Idealisht masazh kokës është 10-15 minuta, por madje ", intensive" Refresh dhe forcoj.


  Manifestimet e kujdesit të veçanta të
  Zgjedhja e mjeteve masazh, sepse kokës thatë ushqim të përshtatshëm
  formula për të ndjeshme - qetësues. Të jetë i sigurt për të qenë i suksesshëm
  ajër i kondicionuar (balsam, locion, etj d.), që përmban vaj
  jojoba, prona si të afërta me sekretimit lipidet e të cilit
  lëkurës. Kjo bimë tropikale ekstrakte ndihmë "sjellë në jetë"
  lëkurë e kokës të çdo lloji.