Chiropractic - Art duart kurë
Chiropractic përkthehet
Armët e trajtimit. Se mjeku dorë mjet si unik terapeutik i aftë
lehtësimin e dhimbjeve, japin fleksibilitet shtyllë dhe lirinë e lëvizjes për pacientët
joints. Manual terapist - nuk është vetëm një terapist masazh ose chiropractor-shërues,
është një mjek i certifikuar aftësi të veçantë që ka një teknikë të veçantë
trajtimi i sistemit muskulor pa përdorimin e barnave dhe bisturi
teknikë, e cila merr origjinën e tij nga koha e Hipokratit, në shekullin V para Krishtit.

Chiropractic - kjo kompleks ndikojnë duart mbi shpinë, nyje, muskuj,
tendons dhe të lëkurës për të eliminuar patologjinë e sistemit musculoskeletal,

Sistemi nervor dhe organet e brendshme.

Më gjerësisht i njohur manipulimi i shpinë . Shpinë është një biomechanical kompleks
sistem. Edhe një zhvendosje të lehtë të një rruazë nën ndikimin
stresi i tepruar, sjellje të pahijshme duke punuar ose duke fjetur shkaqet
Lëvizjet shkelje stereotip të kolonës vertebrale - nuk është një sëmundje që përfshin
një ndryshim në pozitën e rruaza tjetër, dukuri e dhimbje prapa,
çrregullimi i sistemit nervor dhe të organeve të brendshme. Shpinë Chiropractic që synon rivendosjen
Osteochondrosis Anatomia, hernia vertebral, scoliosis dhe të tjera
Qëndrimi i gabuar.


Chiropractic
osteochondrosis
lejon dhimbje arresti dhe shpejtësinë
shërim të komplikimeve të saj, si dhimbje të nervit shiatik, ishiaz, dhimbje mesi.

Shkelje
Anatomia e sindromi vertebral shpinë qafës së mitrës kërcënon zhvillimin
Arteriet, të karakterizuara nga dhimbje koke të rregullt, marramendje,
mpirje e duarve, mosfunksionim të trurit. Udhëzues
terapi për osteokondroza qafës së mitrës
normalizes rrjedhjen e gjakut cerebrale dhe
presion intracranial, duke eliminuar ndjenjat i rëndë dhe përmirëson kujtesën.

Chiropractic - një alternativë
mjet dhe një ndihmës në trajtimin e sëmundjeve të tretjes, endokrine, respirator

sistem. Ajo është treguar për dystonia enëve të gjakut, dhimbje funksionale
zemra, fshirjen e organeve të brendshme, efektet e pash, fisnor dhe
dëmtimi traumatik i trurit. Edhe cikli menstrual tek gratë, prostatës
dhe pafuqi në meshkuj subjekt duart shumë të aftë e manualit
terapist.

Nga
Duke folur në përgjithësi, për Manual Therapy
ka vetëm dy contraindications absolute - sëmundje mendore dhe
Tumoret vertebral nëse supozuara manipulimi i shpinë . Nuk ka kusht të përbashkët serioz
dobësim i sëmurë ose senile apo infeksion akut dhe kronik apo i freskët
plagosje dhe disk herniation kufizojë krahët e trajtimit.


Ka
madje edhe teknikë chiropractic për gratë shtatzëna që janë të përgatitur për të
Fiset dhe të lehtësojë përparimin e periudhës pas lindjes.

Chiropractic - një të sigurt dhe
metodë alternative efektive e trajtimit të njohura nga mjekësia tradicionale.
Ndikimi manipuluese miratuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, gjerësisht
aplikuar si një metodë të veçantë, dhe në kombinim me mjete të tjera dhe
mjekim. Pas shqyrtimit të chiropractor pacientit,
manipulim zakonisht nuk kufizohet zbatimi dhe shtesë
emëron fizioterapie, masazh të butë zbutës,
ilaçe të nevojshme.

Chiropractic nuk do të thotë
sjellje pasive e pacientit, ajo kërkon pjesëmarrjen aktive të, performancës së tij
klasa të veçanta stërvitje në palestër. Vetëm përpjekjet e përbashkëta
mjeku dhe pacienti mund të mposhtur sëmundjen dhe për të ruajtur arritur gjatë
Rezultatet e. Për më tepër, jo në qoftë se një person kaloi pas trajtimit të mbështetur
formë të duhur dhe është e jetesës dëmshme, kthimi sëmundje
përsëri, dhe pastaj kemi për të arritur rezultatet në trajtimin jashtëzakonisht i vështirë. Chiropractic - Art
vrachevanyya duart, gishtat dhe madje edhe mjeku nuk është në gjendje për të ringjallur pacientin,
nuk duan të jetojnë.