Kjo është natyra e njeriut të djerse


 • Llojet e hyperhidrosis
 • Shkaqet
 • Hyperhidrosis Trajtimi
 • Kjo është natyra e njeriut të djerse! Në dhomë
  Temperatura e kemi lëshuar gati gjysmë litër djerse në ditë, dhe në të nxehtit,
  sidomos kur kombinohet me ushtrimin, ne djersën dhjetëfish
  të fortë.

  Kjo aftësi nganjëherë sjell një shumë probleme. Në
  Megjithatë, zastudyvshys ne kutayetsya në një batanije dhe pirë çaj me raspberries,
  të djerse!

  Çfarë është hyperhidrosis? Në rastin
  nuk parandalojnë djersën dhe djersitje kur një roje? Le të
  përpiqet për të kuptuar ...


  Llojet e hyperhidrosis

  Hyperhidrosis - është djersitje.


  rritet shkalla e djersitje në mot të nxehtë, gjatë ushtrimit

  ose ethe. Djersitja e tepërt mund të ndodhë reflexively në
  vuajtje emocionale, dhimbje, duke marrë ushqime të nxehta apo pikante,
  Alkooli dhe disa kimikateve.


  Ajo duhet të kihet parasysh se veshur
  veshje të shtrënguar dhe këpucë të bëra nga materiale sintetike, të qëndrojnë në zihet fryma
  zona me lagështi të lartë, orar të pahijshme ujë
  - Gjithashtu çojë në rritjen e potootdachi. E gjithë kjo - hyperhidrosis fiziologjik , Funksioni mbrojtës i trupit nga mbinxehjes.

  Hyperhidrosis patologjike
  - Ajo është djersitja e papërshtatshme shkaktohet nga një numër i neuroendocrine
  shkeljet që ndodhin pavarësisht efektit temperaturës në


  trup.

  Kjo mund të rrisë djersitje vetëm në
  pjesët e trupit, fytyrë, palma, sqetull, thembra
  këmbët. Kjo quhet hyperhidrosis lokal (Lokale). Në total janë lokale (përgjithësuar) hyperhidrosis, djersitje nën cila shqetëson tërë trupin.


  Vetëm një simptomë patologjike e hyperhidrosis vepron në të ndryshme
  Sëmundjet. Kjo është, djersitja është vetëm
  Pasoja kryesore e sëmundjes. Shëruar atë - dhe është e djersitje.
  Kjo hyperhidrosis mesme.

  Megjithatë, ekziston edhe Hyperhidrosis primar . Kjo djersitje të tepruar për asnjë arsye të dukshme.

  Mirë
  E pra, tani është e qartë se shuplakat lagësht në një datë - kjo është normale
  dhe njollat ​​nganjëherë edhe romantike, dhe i lagësht nën armë për të pryhrivi - megjithëse
  dhe i pështirë, por mjaft e natyrshme.

  Çfarë duhet të bëni nëse ju
  djerse tepër pavarësisht nga të gjitha ligjet dhe rregulloret e fiziologjisë? Si
  gjeni se pse, dhe ku të shkoni për ndihmë?


  Shkaqet


  Së pari, e konsiderojnë kushtet bazë në të cilat zhvillon mesëm
  hyperhidrosis. Këto janë sëmundje kryesisht të adresohen
  Kërko GP diagnostike në të cilën ju të shkoni në
  ndihmojë.

 • Sëmundjet endokrine dhe kushte: rritur gjëndër tiroide (hyperthyroidism), pheochromocytoma, diabet, acromegaly, menopauza, etj
 • Patologji e zonave sistemit nervor dhe psiko-emocionale: distonise vaskulare, konfiskimet, sulme paniku, çrregullime phobic, sëmundja e Parkinsonit, neuropatia, goditjes, etj
 • Sëmundjet infektive: tuberkulozi, malaria, bruceloza, helmintiasis, sepsis, SIDA, etj
 • Sistemi kardiovaskular: sëmundje koronare të zemrës, hipertension, etj
 • Sëmundje të veshkave
 • Sëmundja Tumor
 • Sëmundjet gjenetike
 • Si dhe alkoolizmi, veprimit të drogës, helmim kërpudha, komponimet organophosphate.

 • Siç mund ta shikoni, lista është mjaft i madh, por edhe ai nuk i mbulon plotësisht të gjitha shkaqet e mundshme të djersitje e tepruar.

  Në mënyrë tipike, hyperhidrosis mesme
  djersitje e gjithë trupit, është e pavarur nga koha e ditës, mbahen të qartë
  lidhje me veprimtarinë e sëmundjes themelore dhe shtrirjen e shërimit,
  Djersitje është zvogëluar.

  Për të kërkuar për shkaqet e hyperhidrosis ju
  do të ofrohet një ekzaminim standarde, duke përfshirë laborator dhe
  diagnostifikimi instrumentale. Ju mund të keni për të vizituar specialistët:
  endocrinologist, neurolog, sëmundjet ngjitëse, gjinekologji, onkologji, etj  kur në studim nuk ka gjetur arsyet për zhvillimin e

  djersitje, duke folur për hyperhidrosis primar si i pavarur
  sëmundje.

  Për hyperhidrosis primar shpesh karakterizohet nga djersitja lokale. Ka ankesa për djersitje të vazhdueshëm dhe të tepruar në fytyrë, duar, këmbët, sqetullat.

  Tenxhere
  rrjedh rrjedhin mbi lëkurë, duke çuar në stimulimin e saj, promovon
  bashkimin e infeksioneve e sëmundjeve fungale. Njerëz
  ka probleme serioze fizike dhe sociale, përkeqësuar
  standardi i jetesës.

  Ndonjëherë hyperhidrosis primar është i trashëguar dhe shkon në familje. Më shpesh simetrik dhe të mbyllura gjatë natës.


  Vlerësimi i hyperhidrosis ofroi një numër të madh të teknikave.

  Shumicë
  prej tyre kanë rëndësi praktike për diagnostikimin dhe atje
  vetëm për hulumtim, të përdorura në përgatitjen për
  kirurgji dhe për të konfirmuar efektivitetin
  trajtim.

  Këto
  metoda mund të reduktohet në përcaktimin e humbjes së peshës për të caktuar
  Intervalet thithjen e djersës në dhoma speciale. Aplikoni
  Metodat electrometric bazuar në ndryshimin në rezistencën e lëkurës
  Procesi djersitje.

  Përdor aftësinë e substancave të ndryshme
  të ndryshojë ngjyra e saj kur lidh me djersë, duke lejuar cilësi
  të përcaktuar vendndodhjen e zonave të hyperhidrosis. Ka provokative
  testeve me futjen e substancave të ndryshme që nxisin ose frenojnë

  djersitje.

  Prandaj, diagnoza është e qartë. Si mund të shpëtoj nga kjo sëmundje?


  Hyperhidrosis Trajtimi

  Për fat të keq,
  pavarësisht nga fakti se mjekësia moderne ofron shumë zgjidhje
  Problemi, përgjigja është prozaik. Kurë hyperhidrosis
  Ju mund të, por ...

  Së pari, trajtimin e hyperhidrosis zgjatur. Ka nevojë për kurse të përsëritura.

  Së dyti, do të përgatisë për shpenzime të konsiderueshme.

  Së treti,
  ndër mjekët nuk pajtohen në lidhje metodë e preferuar e trajtimit.
  Avantazhi i metodave të ndryshme sfidohen vazhdimisht. Deri më sot,
  Koha nuk ka grumbulluar ende informata të mjaftueshme në lidhje me rezultatin.

  Dhe
  konkluzionet rreth superioritetit të një metode ka të bëjë

  bazuar kryesisht në kritikat e letërsisë, kërkimin dhe privat
  monografi. Ndoshta mënyra më e mirë për të kërkuar për trajtim - në të ardhmen.

  Në këtë
  prandaj, një person vuan nga hyperhidrosis është gjetur në shumë
  probleme dhe kishte për të marrë pjesë aktive në
  zgjedhur një metodë të trajtimit. Le të përpiqen për të zgjidhur nëpërmjet
  Teknikat themelore mjekësore dhe rekomandimet peshoni
  efikasitetin, sigurinë, dhe kosmetychnost kosto.

  Diskutoni në soobschestae