Ne trajtimin dentar Zayed


 • Zayed - jo gjë e vogël
 • Zayed ndihmë kurë dentist dhe allergist
 • Infeksion i fshehtë

 • Zayed - jo gjë e vogël

  Shpesh, njerëz të moshave të ndryshme, të rriturit dhe fëmijët, ju mund të vëreni acarim, të çara, "kore" ose pustules në qoshet e gojës, ashtu-quajtur "Zayed". Ata janë parë si një defekt kozmetike, ndonjëherë, megjithatë, duke kundërvënë shkakton lokale siklet, djegie, dhimbje, siklet kur të hahet ...

  Por shpesh ndihemi acarim nuk është asgjë më shumë se një gjë e bezdisshëm të vogël që ju nuk duhet të shqetësojë mjekët. Pobolyt pak - dhe, ka shumë të ngjarë, ajo do të kalojë. Ky mendim është i gabuar. Të thellë, të çara zgjatura shëruese në qoshet e gojës mund të tregojë probleme serioze në trup, dhe në disa raste të shërbejë si një thirrje kusht precancerous zgjimi.

  Prandaj duhet kohë për të kuptoj se shkaku u ngrit acarim të lëkurës dhe për të hequr atë.
  Zayed ndihmë kurë dentist dhe allergist

  Sipas dentistëve, në disa raste mund të shkaktohet Zayed karakteristika pickim. Ndonjëherë nofulla e sipërme rënë në mënyrë të konsiderueshme përputhet pjesën e poshtme, duke rezultuar në qoshet e gojës së tij acarim ndodh. Nëse shkaku i një shteti të sëmundjeve në këtë, duhet të kontaktoni një mjek ortodont. Sot mund të saktë pickim në çdo moshë. Ndërhyrja mjekësore të përmirësuar në masë të madhe pamjen tuaj, të bëjë një buzëqeshje simpatik dhe do të shpëtoj i yazvochek dhe të çara në qoshet e gojës.
  Shpesh Zayed provokuar nga mungesa e vitaminave, e cila quhet me të drejtë "fara e jetës". Sepse lëkurë është e njohur - pasqyrojnë gjendjen e trupit tonë si një e tërë, sepse problemi nuk duhet të kalojë vëmendjen tonë. Zakonisht njerëzit ankohen Zayed, duket mangësi të vitaminave B për të eliminuar ajo është e rekomanduar për të marrë një kurs të përshtatshme për të kufizuar futje e multivitamina apo vetëm një nga anëtarët e kësaj familjeje të lavdishme - vitaminë B2.

  Në disa raste, dhimbje dhe acarim rreth gojës është alergjik ndaj ushqimeve të caktuara ose kontakt me lëng djegës lëkurë disa fruta dhe perime.

  Për të gjetur pikërisht atë lloj ushqimi të çon në çarje të pakënaqur, ajo është e rekomanduar për të mbajtur një ditar, ndërsa të hahet. Të dhënat e hollësishme të ndihmojë gjurmë marrëdhëniet mes konsumit të ushqimeve të caktuara dhe iritim në qoshet e gojës.


  Infeksion i fshehtë

  Shumë shpesh shkaktojë më shumë infeksionin tek përgjojnë në trup, kryesisht coccoid. Staphylococcus ose Streptococcus në gjendje për të fshehur për një kohë të gjatë në gojë, të tilla si bajamet apo dhëmbëve të sëmurë, dhe të shkaktojë plagë në lëkurë. Megjithatë, antibacterials pakontrolluara Merrni rrezikshme, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.

  Kjo do të ndihmojë për të zgjedhur drogës drejtë, dozë dhe kohëzgjatja do të përcaktojë kursin e trajtimit.

  Sa për burimet lokale që ndihmojnë luftën Zayed, vëmendje e veçantë duhet melhem "iruksol" dhe "levomykol" shiten në barnatore. E para nga këto do të ndihmojë në heqjen e crusts dhe redukuar inflamimin, dhe i dytë do të hyjë në luftën kundër patogjeneve.

  Në çdo rast, nuk do të vënë me të çara dhe plagë, ju duhet të deklarojnë ata që të pamëshirshëm luftën. Siç është e njohur, shëndeti dhe bukuria janë unitet të pandashëm.

  Informacion nga E. Shpella artikullin "Zayed - kjo është serioze."