Meteozalezhnosti Trajtimi


 • Trajtimit meteozalezhnosti

 • Trajtimit meteozalezhnosti

  Shtyllë e trajtimit të njerëzve që vuajnë nga meteozalezhnist është një mënyrë jetese të shëndetshme. Ajo është e thjeshtë, i njohur dhe ndoshta i mërzitur me rekomandime për aderimin në punën e përditshme dhe pjesën tjetër, parimet e të ushqyerit e mirë, stërvitje të rregullt të moderuar, kalitje, etj në mënyrë të konsiderueshme të rritur pronat adaptive e trupit dhe të reduktuar vartësinë e dhimbshme mbi vagaries e motit.

  Simptomat e parandalimit meteopatiy - gjatë punësimit dhe i mundimshëm. Masa shumë të rëndësishme parandaluese është për të normalizuar gjumin (si dijetarët themeluar, çdo person ka vet kohëzgjatjen e normës së gjumit, por gratë kanë tendencë të duhet 1,5 orë më shumë se meshkujt); futje sezonal i vitaminave në vjeshtë dhe pranverë (vitamina veçanërisht të dobishme C, E, B).

  Në kohën e ndërrimit të stinëve mund të ofrojnë ndihmë të quajtur kështu adaptogens - nuancë e xhensen, Eleutherococcus, Aralia Manchu, Pantocrinum. Megjithatë, mbani mend se këto barna mund të rritur presionin e gjakut, kështu që kujdes duhet të përdoret në pacientët me hipertension dhe për gratë shtatzëna. Para se të marrë adaptogens duhet të konsultoheni me një mjek. Daily shëtitjet në ajër të pastër, pjesa tjetër e mirë në fundjavë edhe të lehtësojë sinkronizimin e biorhythms dhe meteopatiy Parandalimin.

  Në simptomat e zhvilluara meteozalezhnosti, veçanërisht kundër një sëmundje kronike, trajtimi i drogës duhet të zgjedhë një mjek.


  Duhet të bëhen për të përmbahen në mjekim, sepse veprimtaria e veprimit gjithashtu subjekt biorhythms. Në dhimbje të ndryshme (muskujve, të përbashkët, dhimbje koke) vetë-masazh mund të ndihmojë. Lëvizjet masazh (stroking, fërkim, trazim) e bëra nga periferia në qendër. Efekti i mirë mund të japin acupressure, akupunkturë.

  Ushtrimet e frymëmarrjes të ndihmojë në përshtatjen në hipoksi, forcim - për temperaturë.

  Phytotherapy jep efekt të butë adaptogenic. Stresi dhe efektet tonik kanë çaj jeshil, çaj mate Paraguai, balsam limoni, shafran i Indisë, jamball.

  Informacion nga artikullin "Nuk ka asnjë moti i keq?"