Bërryl bursit - sëmundje e punëtorëve të zyrës


 • Më shumë përdoruesve të kompjuterit - më pak truplidhur
 • Shkaqet, simptomat dhe parandalimi i bërryl bursit

 • Më shumë përdoruesve të kompjuterit - më pak truplidhur

  Numri i punëtorëve të zyrës rritet çdo vit. Shenjat punëtor zyrë, puna në kompjuter dhe shpesh - orë të parregullta të punës. Me punën në zyrë është shpesh i lidhur një shumëllojshmëri të sëmundjeve. E pra, që tani e di se shkencëtarët kompjuterike shpesh vuajnë nga sindromi thatë sy, hemorroide dhe madje edhe një rënie në potencë? Sëmundje, të cilat ne duam të them në këtë artikull gjithashtu është një nga sëmundje profesionale e punëtorëve të zyrës.
  Kjo - bërryl bursit. Si të njohin sëmundjen që ajo shkakton dhe si për të parandaluar sëmundje?

  Përgjigjet e këtyre pyetjeve në mjekësi moderne është.


  Shkaqet, simptomat dhe parandalimi i bërryl bursit

  Kështu, shkaqet e bursit bërryl përfshijnë: duke punuar në kompjuter, ne mbështetemi bërryl në buzë të tabelës. Pas një acarim të gjatë të vazhdueshme mekanike ndodh bursit - inflamacion të synovial çanta (të përbashkëta).

  Për të njëjtat simptoma që ju mund të kuptoni se çfarë keni të bëni me është bursit bërryl? Simptomat e sëmundjes përfshijnë bërryl të fryhet, "djegie" është e kuqe, dhemb; temperatura mund të rritet; funksion i përbashkët i kufizuar moderuar, por të mirëmbajtura që e dallon bursit artritit.
  Masat për të parandaluar bërryl bursit:

 • Workstation ergonomik që nuk mund të mbështetet bërryl.
 • Veshur nalokotnyka (pajisje moderne mbrojtëse nuk është e dukshme nën rrobat).
 • Produktet e parandalimit Pritjes përmbajnë herbs dhe vitaminë C për parandalimin e sëmundjeve të përbashkët.
 • Pas këtyre masave të thjeshta që ju kurrë nuk do të dini se çfarë është bursit bërryl.
  Informacion nga artikullin "Zyra e sëmundjes."