Kurë për gripin ku gënjeshtër, dhe ku e vërteta


 • A pak për homeopati
 • Antibiotikët - jo të gjitha i
 • Me ose pa një ethe?
 • Zgjedhja e drejtë


 • Kjo nuk është
  nënkupton që sëmundja mund të injorohen, influenza dhe infeksion respirator akut tjetri viral,
  vënë kursin e tyre, mund të çojë në komplikacione të rrezikshme dhe madje edhe vdekje. Përveç
  vetvete të ftohtë - është e vështirë për ne për të shtetit. Sëmundja mund
  shoqëruar me temperaturë të lartë, dhimbje koke të rënda, kollitjes,
  diarre ... në përgjithësi, mjaft e këndshme.

  Nuk është çudi
  Ne Crook duke u përpjekur të heqin qafe e gripit dhe infeksioneve të tjera respiratore akute virale,
  çfarë tjetër ndërhyrjen që bëri dyqane në kërkim të ilaçeve më të mira. Dhe si
  zakonisht ndalet në vitrinë një humbje për shkak të drogës

  Influenza vendosur. Si te zgjidhni ilaç për të ndihmuar
  ne të shpëtoj të sëmundjes?

  Sigurisht,
  shenja e parë e një të ftohtë është mirë të konsultoheni me mjekun. Ai do të emërojë
  testet e nevojshme për të bërë një diagnozë të saktë dhe këshilla e duhur
  mjekim. Për fat të keq, shkoni te mjeku ne përdoret vetëm nëse
  të ftohtë zhvillohet në diçka më serioze. E pra, ajo do të duhet të
  për të kuptuar shumëllojshmëri të drogës.

  Në mënyrë të pavarur
  përzgjedhur drogë për trajtimin e gripit, ne zakonisht zgjedhin
  në një prej ilaçeve të mëposhtme: homeopati, reduktimin ashpërsinë e simptomave,
  antibiotikët etiotropnye drogë.


  Sa efektive janë ato?


  Një rreth i vogël
  Homeopati

  Më e diskutueshme,
  ndoshta mjetet juridike homeopatik për gripin. Efektiviteti i tyre është ende
  ende për t'u provuar në drejtim të shkencës, në fakt, studimet
  tregojnë se rezultati i mjeteve juridike homeopatik është në ...
  placebo është një Dummies padëmshme. Një numër i ekspertëve të ndërkombëtar
  Kompania Kokreynovskoho mjekësi bazuar në hulumtimet në 2009
  është konstatuar se mjetet juridike homeopatik nuk mund të zbatohet në
  Si gripi monoterapi dhe SARS-it. Por një vit më vonë Komiteti i Shkencës dhe
  Teknologji UK Parlamenti ishte më i rëndë në përfundimet e tyre, "vlerësimi sistematik dhe meta-analiza

  më në fund të tregojë se produktet homeopatike janë placebo nuk më të mirë. "

  Vlen
  përmend përdorimin e mjeteve juridike homeopatik si monoterapi
  ftohjet te fëmijët. Që fëmijët janë në rrezik për
  Gripi i rëndë dhe SARS, ata duhet të marrin homeopati vetëm
  i kombinuar me ilaçe tradicionale antivirale.

  Sigurisht,
  Vendimi përfundimtar mbi pranimin e këtyre barnave që ju merrni, por ne
  fort nuk rekomandojmë kufizuar vetëm në një homeopati në trajtimin
  Gripi dhe infeksion të tjera respiratore akute virale.


  Antibiotikët - jo nga
  Vetëm

  Jo shumë kohë më parë,
  Antibiotikët kanë qenë një nga grupet më të njohura mjekësore që ne

  bleu për vetë-trajtimin e ftohjet. Dhe bleu
  më kot, sepse antibiotikët janë vetëm kundër baktereve dhe bëri dobët
  kunder infeksioneve virale, të cilat janë influenza dhe SARS.

  Mjeku juaj mund
  përshkruajnë antibiotikët vetëm nëse ekziston rreziku i sëmundjes
  zhvillimi i komplikimeve bakteriale. Në mënyrë të pavarur të marrë këtë ilaç
  Grupi i padëshirueshëm.


  Me temperaturë ose
  pa?

  Ndoshta më shpesh
  kemi blerë drogë që pakësojnë ose të përmirësuar simptomat e ftohjet, hundë i lëngshëm,
  ethe, të dridhura, kollë. Ata duket më efektive, sepse
  vetëm dhjetë apo njëzet minuta pas administrimit, ne ndjehemi më mirë, ne

  duket se të ftohtë rënë.

  Për fat të keq, kjo është e rreme
  përshtypje. Për më tepër, përgatitjet për simptomat e tërheqjes mund të sigurojë "një dëmtim
  shërbim "sepse ethe - një mekanizëm mbrojtës natyral
  trupit tonë. Ekspertët rekomandojnë reduktuar atë vetëm në qoftë se
  ajo kalon 38,5 gradë (për fëmijët - 38 gradë).


  Mungesa e barnave në këtë grup është se ata nuk bëjnë asnjë veprim
  në patogjene të sëmundjeve - viruset. Po, shëndetin tonë përmirëson marrjen e
  këto barna, por të mbrojtur kundër zhvillimit të komplikimeve ata
  gjendje. Prodhuesit janë të vetëdijshëm për këtë, dhe mjetet e hyrjes në treg

  kombinuar vetëm dy efekte: simptomat e tërheqjes dhe luftën kundër viruseve. Në mënyrë tipike,
  Ato përfshijnë vitaminë C, një agjent antihistamine dhe Remantadin është ata të cilët
  duhet të rezistojnë sëmundjeve, njëkohësisht duke lehtësuar peshën
  simptomat.

  Për fat të keq, të gjithë
  jo aq rozë. Studimet kanë dëshmuar shoqërinë ekspertëve Kokreynovskoho
  përdorimi unreasonableness i antihistamines me SARS, si ata
  nuk mbrojnë nga komplikimet dhe efektet anësore.

  Remantadin njëjtë
  vepron vetëm kundër llojit të virusit të influencës A, e cila në mënyrë të konsiderueshme kufizon saj
  aplikimi per trajtimin e SARS. Përveç kësaj, të përhapur në botë
  rezistente ndaj kësaj droge tensionet e virusit të gripit.


  Zgjedhja e drejtë

  Lloji i vetëm
  Ekspertët terapi rekomandojmë që Organizatën Botërore të Shëndetësisë,
  Kjo terapi shkakor antivirale.
  Droga në këtë grup shumë në
  raftet e farmacive për të zgjedhur më efektive është e vështirë. Nga rruga, përmendur tashmë
  Remantadin i referohet në mënyrë specifike për këtë grup të drogës.

  Në mesin e antivirale
  Aktivet përfshijnë dy të ri, por shumë popullore të drogës,
  premtuar çlirimin e shpejtë nga sëmundjet. Për fat të keq, në këtë kohë ju mund të
  thonë se baza e dëshmi e këtyre barnave të reja është një numër
  Kritikat. Për më tepër, në qoftë se "gërmoj më të thellë", duket se

  një nga këto mjete të reja si të substancave aktive që përmban nxitës
  leykopoeza përdorur shpesh në pacientët e kancerit për diferencimin dhe
  pjekuria e neutrofile, dhe pjesa e dytë, e cila njoftoi "ardhjen" e tij
  reklamat në të gjithë vendin, është një polyphenol natyrore pambuku hossypol,
  që në Kinë si një kontraceptiv mashkull testuar. Përgjegjësia për
  Përdorimi i drogave të tilla për të trajtimin e SARS mund të marrë në
  vetëm një ekspert!

  Me vetë
  trajtim, ne rekomandojmë duke i kushtuar vëmendje vetëm për ato droga që kanë
  Mekanizmi i provuar i veprimit dhe efikasitetin klinik demonstruar

  hulumtim, jo ​​vetëm në vendin tonë por edhe jashtë vendit. Njëlloj
  Arbidol, i njohur për shumë njerëz, pavarësisht nga të gjitha të metat e saj, ka të gjerë
  bazë dëshmi, ndonëse pak datë.

  Rezultatet
  Studimet konfirmojnë efektivitetin e laboratorëve të huaj Arbidol kundër
  një gamë të gjerë të viruseve, përfshirë edhe të frymëmarrjes dhe shkakun e zorrëve
  infeksion. Për të vendosur këtë objektiv drogës në virusin e gripit dhe të tjera
  SARS.

  Disa
  Ekspertët besojnë se Arbidol nuk ka aq shumë sa të tjera
  Përgatitjet etiotropnye prodhimit të huaj, kështu që e përdorin atë për të
  trajtim të gripit vetëm butë për të moderuar ashpërsia dhe SARS tjera dhe të

  parandalimi.

  Statistikat e thotë
  se personi mesatar shpenzon rreth katër vjet ftohjet e
  jeta. Kjo është një kohë shumë të gjatë, dhe të mirë që ne kemi një zgjedhje të drogës
  të cilat mund të reduktojnë ndjeshëm atë!