Lemon si deodorantRoger Ziegler, një ekspert mbi jeteses shëndetshëm, lexoni një intervistë me një grua që përdoret lëng limoni në vend të deodorant, vendosi të përjetojnë deodorization limoni dhe na tha në lidhje me eksperiment.

Ziegler kurrë nuk përjetuar ndonjë problem me erë shumë të pakëndshme djerse e tij, por beson se ndonjë mjete të natyrshme për industrinë e paracaktuar më mirë, kështu që unë vendosa për të siguruar që limon - alternativë e përkryer natyror panatyrshme do të thotë erën e djersës.

Si gjeti Ziegler, disa pika lëng limoni në çdo zonë (p.sh. sqetull) dhe të japë një efekt të gjatë të qëndrueshme.

Kur drejtuesi i eksperimentit u përpoq për të kryer të njëjtën gjë me gëlqere, asgjë nuk ndodhi - fruta nuk qëndrojnë konkurrencë me limon, duke shkaktuar kështu sqetullat acarim të lëkurës.

Ziegler u përpoq për të gjetur informacion në internet në lidhje me sigurinë e afatgjatë lëng limoni përdorim si dezodoryruyuscheho parave, por edhe një herë lexuar se frutave agrume janë të dobishme kur përdoret brenda. Megjithatë, kuptim të përbashkët dikton që ju nuk duhet të vënë lëng limoni në lëkurë menjëherë pas rroje ose nëse ka gërvishtjet dhe shkurtime.

Roger Ziegler - një mbështetës i vendosur i idesë se ne po abuzon shampo, sapun dhe deodorant, nxjerrje lëkurën e vajosje saj yndyrë natyrore, sidomos në dimër kur lëkura se kurrë ka nevojë për lagështi dhe mbrojtje nga era dhe ngrica.


"%
D0? Oetomu - Ziegler quan - le të gëzojnë faktin se ne gjithmonë kemi në frigorifer, sidomos duke pasur parasysh se çmimi i njëjtë limon përdorur off-etiketë, nuk tejkalon çmimin e bukur por të përmbajnë kimikate të dëmshme shishe deodorant ".