Leukoplakia vulvë


 • Koncepti i leukoplakia vulvë
 • Trajtimit vulvë leukoplakia

 • Koncepti i leukoplakia vulvë

  Për shumë vite që do të jetë një sëmundje leukoplakia precancerous. Leukoplakia organe gjenitale të jashtme përcaktohet simptoma të vazhdueshme, terapi është i paefektshëm në atë në një përqindje të caktuar të rasteve, leukoplakia mund të kthehet në kancer.

  Leukoplakia organe gjenitale të jashtme femra zakonisht ndodh gjatë menopauzës (ndërprerjes së menstruacioneve) kur sistemi femër seksual, proceset e reagime. Këto ndryshime fiziologjike që shfaqen në organet gjenitale të jashtme të grave, studim mikroskopike janë shumë të ngjashme në fazat e hershme të zhvillimit të saj, ato të hasura në leukoplakia.

  Me plakjen e femrës trupit dhe moshës rregullim në indet e aparatit gjenital të jashtme femra fillojnë të dominojnë procesin e atrofi që shfaqen lëkurë të thatë, humbje e flokëve, humbje e elasticitetit të lëkurës dhe traumatizimit të lehta të lëkurës.

  Zakonisht sëmundja zhvillohet gradualisht dhe pa u vënë re. Fillestar simptomë - kruarje të vulvë. Kruhet shpesh shfaqet gjatë natës dhe ul gjatë ditës.

  Kur leukoplakia mbi pllaka vulvë tipike të shfaqet ngjyra e bardha, e rrethuar nga një rul.
  Dimensions pllaka mund të jetë i miletit grurit në monedha p'yatykopiykovi.


  Leukoplakia mund të jetë i izoluar apo i përhapur.

  Leukoplakia dukshme model organe gjenitale të jashtme femër ndryshon shumë kur u bashkuar me një infeksion sekondar, depërtojnë në shtresat sipërfaqësore të lëkurës kur kruarje. Në këto raste, nuk është shënuar skuqje, bastisje dhe film i dobët pas largimit, ku gjakderdhja shtupë pambuku ekspozuar sipërfaqen e erozionit.

  Leukoplakia është karakteristikë e kronike, gjatë kurs me repetitions shumta.


  Trajtimit vulvë leukoplakia

  Trajtimi duhet të fillojë me efektet e përgjithshme që janë të kombinuara zakonisht me procedurat lokale. Me rëndësi të madhe është psikoterapi për qëllim kryesisht në zhvillimin e besimit në mundësinë e trajtimit të kësaj sëmundjeje të gjatë dhe të rëndë.

  Respektimi i rekomanduar, përdorimi i ushtrimeve fizike, të ecin jashtë. Ajo duhet të normalizuar gjumin nëse pagjumësia do të thotë. Ushqimi duhet të jetë i plotë përmbajtjen, i mjaftueshëm i kalorive dhe vitamina. Ajo duhet të kufizojnë futje e tyre të karbohidrateve dhe për të eleminuar enët djegëse dhe vetëm djegëse dhe shijshme.

  Vëzhgoni higjienën. Brendshme nuk duhet të përshtaten snugly në trup të mos shkaktojë edhe më shumë itchy. Përjashtohen të brendshme veshur bërë nga materiale sintetike. Ne rekomandojmë podmyvaniya rregullt zgjidhje vulvë kamomil ose sode buke.

  Trajtimi i drogës përfshin emërimin e efekteve të përgjithshme dhe lokale, kombinimin e mbajtjes bllokadën novokaina dhe fizioterapi. Në disa raste shumë të rënda, dështimi i trajtimit terapi konservative kirurgjikale.

  Informacion nga artikullin "Si për të trajtuar leukoplakia"