Për të vënë pyavkuFormulimi i Leeches në një pikë të caktuar të trupit - një procedurë në përgjithësi, nuk është e vështirë. Megjithatë vënë Leeches duhet vetëm mjek i cili përcakton numrin e Leeches për pacientin e tij dhe vendosjen e tyre vend (në varësi të gjendjes së përgjithshme të pacientit dhe ashpërsia e procesit të sëmundjes). Në sëmundje të veçantë për Hirudotherapy janë vende të përcaktuara në mënyrë strikte (pikë) për vendosjen shushunjat. Të gjitha këto mjekët pikë di sepse ajo ndikon në suksesin e trajtimit. Ju nuk mund të vihet shushunjat në fytyrën e tij, në vende me një lëkurë të trashë dhe vendin ku arteriet dhe venat afërta me sipërfaqe të lëkurës (p.sh., venat dukshme, arterie karotide).


Ku mund dhe duhet të vënë një rrodhe?

Përgjigjja është në disa raste shumë e thjeshtë, dhe tjetri përfaqëson një mister të vërtetë. Për shembull, në qoftë se Leeches thrombophlebitis janë zakonisht në venë edges trombirovannoy 1 cm nga ajo (por jo mbi të!). Në proceset inflamatore - në lëkurë i përflakur, ose të zonës rreth tij. Kur sinusit - lart vetullat dhe në sipërfaqen laterale të hundës, dhe me radiculitis - përgjatë shtyllës kurrizore. Nëse jeni të shqetësuar për joints janë Leeches në lëkurë rreth tyre. Heqin qafe e kriminel në zhvillim në krah ose këmbë mund të vënë shushunjat drejtpërdrejt në vend lënduar.

Më e vështirë për të vendosur se ku për të vënë shushunjat, të tilla si migrenë.


Ajo rezulton të mos uiski si ju mund të mendoni, dhe procesi mastoid e eshtrave të kafkës. Këto procese lehtë Preket fëmija si konveksitet, në qoftë se ju mbani gishtat tuaj prapa veshëve.

Në çrregullimet e Leeches vënë në anën e pasme të qafës tuaj përgjatë shpinë, dhe për përmirësimin e furnizimit me gjak të trurit - kënde të mandibulat. Kur inflamacion në mëlçi dhe fshikëz fshikëz e tëmthit - në hypochondrium e duhur, dhe nganjëherë në tailbone. Në të njëjtën tailbone vënë shushunjat në inflamacion luftarake të mitrës dhe fshikëzës. Për të eliminuar efektet e Leeches miokardit vendosur mbi zonën e zemrës majtë në hapësirat e tretë, katërt dhe të pestë ndër brinjëve.

Me sëmundjet congestive të mushkërive dhe nosebleeds luftimeve, duke vënë shushunjat përreth anusit.

Këto vende të pazakonshme për ngritjen shushunjat mund të duket e çuditshme. Në të vërtetë, gjaku nga hunda dhe keni për të marrë jashtë pantallona e tij. Por mos harroni njihen akupunkturë mbarë botën teknikë (akupunkturë). Për të korrigjuar një numër i shteteve me përvojë mjeku ndikon pika të caktuara në trupin e pacientit, vend i cili laik nuk thonë asgjë. Një situatë e ngjashme me Leeches. Shumë avokatë Hirudotherapy besoj se Leeches janë vetë (brenda zonës së tij të propozuar të lëkurës) termave bioactive e njeriut dhe thithje atë për ta.Nga kjo gjë njëra është e qartë - mjeku sesion Hirudotherapy duhet të kryejë profesional. Vetë këtu, si në çdo fushë tjetër e mjekësisë, është e papranueshme! Në mënyrë të qartë, më të hollësishme Leeches vendosjen skemë dhe kurse orarin e trajtimit mund të nxirren nga literatura, por të gjitha pasojat e përdorimit të tyre të vetë do të bazohet vetëm në ju. Mos harroni këtë!

Informacion nga artikullin "Ku rrodhe?"