Lepuj trajtuar për depresionMe sa duket në idenë e hapjes së një pronar i tillë objektit shkaktoi rritje të popullaritetit të kësaj lëvizjeje si animaloterapiya ose siç thonë ata - petoterapiya. Aftësia e kafshëve për të qetësuar, të pushojnë, heq mendjen nga mendimet e trishtuar dhe në këtë mënyrë edhe të trajtoj - i njohur për shumë pronarët e qentë, macet, lepujt, të shkurtra me gjak të vëllezërve tanë më të vogla.

Megjithatë, jo të gjitha japonez arrijnë të përjetojnë aftësinë unike e shëndetit të kafshëve për shkak të diellit në rritje ka një problem serioz: është shumë e vështirë për të gjetur një apartament, të cilat mund të mbajnë një manar.Shfaqja e këtyre kafene është shumë e rëndësishme. Për shkak se vizitorët nuk mund vetëm të gëzojnë shijen e pjatave tuaja të preferuara të përgatitura në formën e një lepuri (lepuri) por edhe të mbajë në duart e tyre një mrekulli të vogël me gëzof.

Pronari Usagi-to-CAF në Nagoya mban një staf prej 18 lepuj të trajnuar për të butë dhe me saktësi të komunikojnë me vizitorët kafene në nevojë urgjente për lehtësimin e stresit.

I shpeshtë klientët e biznesit kafene është një nga regulars Hiromi Ono, për fat të mirë qeshur me një lepur në krahët e saj tha: "Lepujt janë shumë të ndryshme nga qentë dhe macet. Hugging është një krijesë e ngrohtë, i butë, unë ndihem shumë mirë dhe zbutur. "
Megjithatë, komunikimi me stafit lepuri jo të lirë nga ana krahasim me menu lokal: Rezultati mesatar është 900 ¥ ($ 9), ndërsa 1 duart minutë me një Wuhan bukur - $ 1 (100 ¥).

Prandaj pronar kafene besnik për të siguruar që vizitorët të vijnë me kafshët e tyre!

Lajme përgatitur mbi www.news.bbc.co.uk

Diskutoni komuniteteve:

  • Kafshët tona
  • Depresion