Kjo duhet të heqë dorë kafe dhe nëse do të


Por krejtësisht të pushojnë në negativ
Efektet e kafe në trup, unë nuk do të. Një ose dy ose edhe
tre ose katër gota e kafe gjatë ditës, sigurisht, ju nuk bëni ndonjë dëm
shkaktojnë. Ata që pini kafe si ujë, ju duhet të dini se më shumë se 5
gota e përditshme të pije (300 ml) mund, për shembull,
shkelin ciklin mujor të femrave.

Të kujdesshëm me
Kafe duhet të jenë njerëz të cilët tashmë kanë mosfunksionim të tillë
trupi si aritmia kardiake, të përziera, sëmundje
traktin gastrointestinal, sindromi i nevrikosur zorrë, TIC nervor,
pagjumësi, nivelet e larta të nervozizmi, ankthi.

Nga rruga,
këta njerëz duhet të marrë parasysh faktin se kafeina është e përmbante jo vetëm në

filxhan pije salcë, por në shumë ëmbëlsira,
ujë sode, akullore dhe disa lloje të drogës. Pra,
me kujdes lexoni etiketën që të mos tejkalojë përditshme sigurt
Doza e kupave 2-3.

Në anën tjetër, nuk ka
mohojnë se në shumë raste një efekt i dobishëm për kafe
shëndetin tonë. Kafe të pijshëm ndihmon për të përqëndrohet
vëmendje, përmirëson disponimin dhe rrit vitalitetin, lehtëson
shtet me shumë dhimbje koke, muskujve relakson udhë ajrore
trakt, stimulon muskujt është diuretik i lehtë.

Atje
një numër i të dhënave të hulumtimit që flasin për faktin që moderojnë
konsumi kafe është në gjendje të vonojë zhvillimin e diabetit


Lloji i dytë, të zvogëlojë rrezikun e kancerit të stomakut dhe sëmundjet e Parkinsonit.
Por kjo, natyrisht, kërkojnë hulumtime shtesë të plotë.
Megjithatë, mund të konkludohet se pi kafe akoma më shumë
dobishme se duke pasur dëme. I refuzojnë filxhan mëngjes e nevojshme
vetëm për arsye shumë serioze.

Së fundi,
Unë do të thoja se kryesor kafe ndikimi vala vjen në
15-20 minuta dhe zgjat për rreth dy orë. Por kafeina është excreted
nga trupi pesë herë më të gjatë, dhe ajo duhet të konsiderohet për ata që vuajnë
pagjumësi.