Kujdes Integruar për bukurinë dhe shëndetinNë sfondin e ndryshimeve hormonale që lidhen me afrimin e menopauzës, proceset mendore dhe fiziologjike në trup mund të jenë të ndryshme në çdo grua. Simptomet e shtetit të ndryshme të tranzicionit, dhe të shfaqet me intensitetin dhe kohëzgjatjen ndryshme. Ndryshimi më i zakonshëm proceset në trup, i shoqëruar nga problemet e gjumit dhe lodhjes kronike, swings humor, nervozizëm. Shpesh ka probleme përqëndruar, konfuzion dhe harresa.

Nuk është sekret se me moshë trupi të kryejë funksionin e saj natyrore më pak efektive, duke e bërë ushqyesve dhe elementët gjurmë ndodh në një ritëm më të ngadaltë.

Rritje thonjtë brishtë, flokët, dhe gjendje e lëkurës përkeqësohet. Rivendosur dhe për të ruajtur trupin tuaj në këtë periudhë do të ndihmojë biotin (ndikon në lëkurën, flokët dhe thonjtë, është i përfshirë në metabolizmin e yndyrave, karbohidratet, aminoacidet) dhe vitaminës E (një antioxidant natyrore që kontribuon në vitalitetin e trupit dhe mbështet zemrën, ju duhet të mirëmbajtjen e shëndetit dhe të paaftësisë). Përveç kësaj, ajo është e rekomanduar gjatë të trupit të plakjes për të marrë kalcium dhe vitaminë D3, që të zvogëlojë rrezikun e osteoporozës.

Shtojcë New biologjikisht aktiv ushqim Doppelherts VIP shëndetësor kompleks dhe bukuri zhvilluar nga kompania farmaceutike Kvaysser Pharma GmbH & Co.


KG (Gjermani) duke marrë në konsideratë karakteristikat e trupit të femrës. Në produkti është Për Për Rreth "Kvaysser Pharma" . Kompleks është projektuar për të mbështetur vitalitetin maksimale dhe Wellness në stilin e jetës së sotme. Përbërja me kujdes i balancuar i vitaminave dhe mineraleve nxit vitalitetin, stimulon metabolizmin, rrit kapacitetin mendor dhe fizik, përmirëson shëndetin e përgjithshëm.

Ka contraindications. Para përdorimit, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.
Biologjikisht aktiv shtojcë ushqim.

Certifikata e numrin e regjistrimit 77.99.23.3.U.3692.4.09 nga 2009/04/23 f.