Lente me ngjyrë si mjekësi


 • Lente terapeutike efekt
 • Dy grupe të lente me ngjyra
 • Lente terapeutike efekt

  Lente me ngjyrë janë të aftë
  të ndihmojë në sëmundjet e shoqëruara me turbullt fortë e kornesë,
  përballen me të ashtuquajturën çengel. Prova të tjera mjekësore -
  Mungesa e irisit ose të ndryshojë ngjyra e një
  Sektorët e irisit.

  Nëse një defekt të tillë s shell njerëz shpesh
  percepton botën si formë "të paqartë". Lente pikturuar iris në
  Nën hije natyrore, nuk mund vetëm të eliminojnë
  Disavantazhi i jashtëm, por edhe të ndihmojë në përmirësimin e cilësisë së vizionit.

  Lente
  gjithashtu e mirë për të sëmundjeve që lidhen me sy të intolerancës

  rrezet e diellit. Syze dielli nuk mund të mbrojë plotësisht syrin nga
  duke marrë rrezet.

  Problemi është zgjidhur me lente me ngjyra të ndryshme
  karakteristikat, të tilla si thithjen dritën ultravjollcë. Ata mbrojnë
  Sytë nga rrezatimit të dëmshëm. Lente mund të jetë me ose pa dioptri - vetëm
  me mbrojtje UV, duke zëvendësuar syze dielli.

  Atje
  një tjetër faktor shërim. Për shembull, kur ju keni nevojë për të praktikuar
  sy i lënduar. Më parë këtë tradicionalisht zakleyuvaly një gotë në
  syzet. Por shumë më i përshtatshëm për të vënë në lente sy që mbulon dëftesën
  lehta ne sy. Lente gjithashtu ju lejon të rregulluar si "off"


  Sytë, errësuar nivel intensiteti në varësi të trajtimit
  rregulloret.

  Lentet e kontaktit me ngjyra janë të përshkruara për njerëzit me
  miopi të lartë që vazhdimisht, çdo përdorim ditë
  lente. Me një agim ngjyrë lente dobët më të dukshme. Njerëzit me vizionin e paaftë
  person mund të manipulojnë atë më të lehtë dhe lirshëm.


  ndryshe lentet me ngjyrë të kryer funksione thjesht kozmetike.
  Ju mund të ndryshojë ngjyra e syve nën hijen e flokëve apo të vini
  Ngjyrat për veshje mbrëmje dhe kozmetikë. Lentet e zgjedhur ngjyra
  pikërisht njëjtë si zakonisht.


  Dy grupe të lente me ngjyra

  Colored lentet e kontaktit janë të ndarë në

  dy grupe. Së pari - lente lyer. Ata janë transparente, pak
  pikturuar një ngjyrë. Këto lente nuk janë në gjendje për të ndryshuar rrënjësisht
  ngjyra natyrale e syve tuaj. Ata vetëm bëjnë hije më intensive:
  Sytë e gjelbër mund të shndërrohet në bruz, blu - blu. Në
  Ndihma e lente ju mund Sytë nuk brown "ndryshim" në blu apo
  me blu make gjelbër.

  Lente e grupit të dytë janë të aftë për
  të bëjë mrekulli me ngjyra - ata të ndryshojnë ndonjë ngjyra e syve. Këto lente - të ndritshme,
  i errët, i dendur dhe intensiv në ngjyrë, me model të shtypura
  iris.

  Mos të jetë ngjyra të frikësuar, të cilat "tonuyutsya"
  lente me ngjyrë. Ato janë krejtësisht të padëmshme.

  Ngjyra shtuar në
  materiale polymeric nga e cila lente janë bërë ose ngjyrë
  napylyuvachi aplikuar në një lente të gatshme.

  Ata që përdorin
  lente herë pas here dhe vetëm pikë kozmetike e mendimit, lente aftë
  zëvendësim planifikuar. Ata janë të dizajnuara për një periudhë prej dy deri tre javë
  muaj - Periudha e vlefshmërisë së përcaktuar në udhëzimet për përdorim. Lente
  grupi i dytë, i quajtur tradicional, duke shërbyer më shumë se gjashtë muaj.