Movie stomak


Në ditët e sotme nënshtrohen Gastroskopi aq e lehtë sa duke marrë një sy gjumë në punë, thotë MD, Klinika endoscopist kirurgët kraharorit Moska Akademia Mjekësore emëruar pas Sechenov Catherine Y. melasë.

Mucous projektuar për të mbrojtur barkun tuaj nga acidi klorhidrik, ku procesi i tretjes, në një vend jo të përballuar me detyrën dhe ndezi natyrisht. Një inflamacion i rregullt ose të zgjatur shumë shpesh shkakton erozioni, atrofi, ulcerat dhe madje edhe tumore. Procesi mund të shkojnë pa asnjë simptomë dhe paralajmërime të tjera.

Para së gjithash, ka të bëjë me ata që ishin të sëmurë në ulçerë familjar, gastrit kronik, tumoret gastrike.

Shenjë e shqetësimit stomakut mund të jetë i zakonshëm ... ngjalat. Prandaj, drejtimi i pacientëve Gastroskopi shpesh marrin dermatologists.

Ku të shkoni me drejtimin që nuk ishte excruciatingly dhimbshme? Ka ku endoscopy kryhet me anë të pajisjeve endoskopike. Kjo është dhe duhet të pyesni një mjek. Dhe që ju e keni kuptuar drejt, specifikoni: çfarë pajisje në spital - apo fibroendoskopiya endoscopic? Nëse i kryer gjatë procedurës fotografuar, video, ose më mirë akoma, shkruani në CD ose DVD?

Në shumicën e klinikave të testit është Gastroskopi modelin e vjetër - fibrovolokonnyy (njëjtë: afat-gjata, të trasha, të trasha, i zi-zi).


Mjeku vë një sy të okularit dhe shikuar stomak, si të thuash, me sytë e mi.

Videoendoscopes - teknologji krejtësisht të ndryshme. Ajo transmeton imazhin digjitale në monitor. Prandaj, regjistrimi është bërë, dhe pastaj, pa shqetësuese personi i shoh si shumë herë si të nevojshme, të konsultohet me specialistë të tjerë, për të krahasuar dinamikën shtetërore. Çdo seksion mund të konsiderohet i dyshimtë nën zmadhim të fortë.