Dhomat dhe mjediset Kvartsevanie


 • Efektet e llambës UV kuarc
 • Dhoma Kvartsevanie dhe objektet komerciale

 • Efektet e llambës UV kuarc

  Përdorimi i gjermicidale ultravjollcë rrezatim është një mjet efektiv parandaluese sanitaro-epidemiologjike për të shtypur veprimtarinë e mikroorganizmave në ajër dhe në sipërfaqe. Ajo është ndër mjetet për të siguruar reduktimin e përhapjes së sëmundjeve infektive dhe plotëson pajtueshmërinë ekzistuese të detyrueshme me standardet shëndetësore dhe të rregullave për vendosje dhe mirëmbajtje shpenzimet.

  Efekti antimicrobial i llambat kuarc rrezatimit ultravjollcë kthehet lezione fotokimikë në ADN-në e mikroorganizmave bërthamën e qelizës, duke rezultuar në vdekjen e qelizave mikrobike në të parë apo gjeneratën e ardhshme.

  Kur kvartsevaniya zonat sidomos me kujdes Mbrojtur nga sytë e të lehta llambë kuarc. Veshin syze të posaçme mbrojtëse. Gjithashtu, nuk e prek llambat tub kuarc qelqi. Nëse ju bëni prek, llambë duhet të fshihen me zgjidhje të alkoolit me një leckë të butë, garzë-free.


  Dhoma Kvartsevanie dhe objektet komerciale

  Banesa Kvartsevanie është e justifikuar në qoftë se shtëpia është një numër i madh i njerëzve apo anëtarët e familjes shpesh vuajnë nga ftohjet. Në raste të tilla, llambë kuarc do të sigurojë një hapësirë ​​për të gjithë të dashurit.

  Dhoma Procedura kvartsevaniya rregulluara me rregulla të caktuara.


  Gjëja e parë për të liruar hapësirë ​​në të gjitha gjallesave, duke përfshirë ngjyrë. Kur ju fik llamba dhe veshin syze të sigurisë dhe të përpiqemi sa më pak të jetë e mundur në dhomë.

  Pas kthyer në një llambë kuarc nuk lënë vend për më shumë se 30 minuta. Çdo 30 minuta e veprim të vazhdueshëm, irradiator duhet të jetë i fikur për 15 minuta, deri në ftohjen e llambës.

  Kur duke përdorur llambat kuarc ketë çdo 30 minuta (plus 15 minuta pushim) lëvizje irradiator në vendet e ndryshme të dhomës për të siguruar dezinfektimin më të mirë. Dhe në rastin e llambë kuarc fuqishme dhomë me madhësi të mesme mund të dezinfektoj në një kohë.

  Me përdorim të zgjatur radiator mund të ndjeni erën karakteristike të ozonit. Ozoni, si dhe drita ultravjollcë vret bakteret. Në këtë rast, në vend të kthimit, është e rekomandueshme që të hedh në dhomë.

  Informacion nga artikullin "Kushtet e llambë kuarc"