Igromaniya


 • Igromaniya
 • Terapia Gambling

 • Igromaniya

  Si kështu? Ajo nuk është si ky njeri, herën e parë që shkonte në kazino,
  shtypur automat ose ulur në një tryezë kartë.
  Por shumë shpejt guxim ndjenja, lumturi dhe eufori ndryshuar
  Frika, humbja e shpresës dhe vetmia.


  Cimptomy lojtar patologjike:

 • Preokupim,
  shqetësim lojë (përmend e lojrave të fundit, planet e ardhshme
  Normat, duke menduar se si për të gjetur paratë për ndeshjen e ardhshme)
 • Playing ndihet eksitim dhe rrit normat;
 • Vështirësitë Përvoja kur duke u përpjekur për të ndërpresë lojën apo përpjekjet për të monitoruar progresin e saj;
 • Ankthi ose acarim në normat për të kufizuar apo të ndaluar duke luajtur;
 • Playing për të shpëtuar nga problemet e tyre apo për të pirë e të ngrënë (arratisje nga fajit, ankthi, depresioni);
 • përpjekjet për të fituar përsëri një ditë pas humbjes;
 • Mashtron terapist familjes ose për të fshehur shkallën e vërtetë të përfshirjes së tij në lojë;
 • Kryen veprime të tilla të paligjshme si një falsifikim, mashtrim, vjedhje ose përvetësim të financimit të lojës;
 • Kjo është një rrezik lojë të humbur punët e tyre,

  miq të ngushtë, mundësia e promovimit ose marrjes
  arsim;
 • reborrow para nga miqtë, të njohurit dhe të afërmit për të paguar borxhet, të formuara përmes lojës.

 • Lojtar fiksuar zakonisht kalon nëpër katër faza:

  Faza fiton - Loja me raste ëndrrat e fituar, normat në rritje, fitimet e mëdha.

  Dështuarit Faza
  - Luaj vetëm, mbeturinave, kredi të gjera, borxhet e papaguara, perezaklady, gënjeshtër.

  Faza dëshpërim - Reputacioni i dëmtuar, një pushim me familjen,
  miq, keqardhje, faj zhvendosur në tjetër, panik, humbje
  punë, aktivitete të paligjshme.

  Faza e keqe : Një ndjenjë e shpresës, mendimet vetëvrasëse dhe përpjekjet janë të mundshme, arrestime, alkool, ankth dhe simptoma të marrëzi emocional.  Terapia Gambling

  Trajtimi kryesor për lojrat e fatit e problemeve është një individ
  terapi komplekse, të cilat mund të mos kryhet sukses në
  stacionare dhe bazë pacient i jashtëm. Përdoren kryesisht
  mënyrë shumë të rëndësishme dhe efektive - ashtu-quajtur racional
  psikoterapi, në adresë të mendjes dhe të bazuar në shpjegimin dhe
  provë. Është kjo metodë mund të rindërtojë iracional
  lojtarë të menduarit, të ndryshojë qëndrimin e saj ndaj kumarit dhe kthyer atë
  aftësia për të gjetur një mënyrë të arsyeshme të dalë nga një situatë të vështirë të jetës. Në
  fiksimin instalimin në refuzim të plotë të lojërave të fatit të aplikoni

  Metodat e psikoterapisë në bazë të sugjerimit dhe vetë-hipnozë.
  Teknikat e veçanta dhe medikamente të lejojë
  rregullojë gjendjen psikologjike të problemit dhe rritje lojtar
  vet mall e saj të kontrollit.

  Një vizitë te mjeku fillon me trajtimin primar diagnostike dhe
  Pranimi. Ai analizon në detaje mjeku
  arsyet që çuan në formimin e lojërave të fatit të problemit, shpjegon çfarë
  kjo marrëdhënie është dhe se si të shpëtoj prej tij, vendos
  pacienti për të luftuar këtë sëmundje, ofron udhëzime të nevojshme dhe
  mban trajtim të veçantë psikoterapeutike. Pas fillestare
  marrjes trajtim mall për lojrat e fatit zvogëluar dukshëm.

  Në sesione të veçanta terapeutike arritur një efekt pozitiv
  zhvilluar dhe fikse. Për trajtimin e problemit kumar metoda të pronarit përdoren rregullim psikologjik,
  Këto individualisht
  droga. Mjeku mëson pacientëve aftësitë dhe vetë-rregullimin
  vetë-zhvilluar terapi familjare.

  Trajtim gjithëpërfshirës flokët ndeshjen dominuese,
  të liruar pacientin nga të ashtuquajturit formë "hipnozë gaming"
  në indiferencën e tij ndaj kumarit dhe rivendosjen psikologjik
  shtet.