Këmbët shëndetshëm në çdo moshë


 • Trajtim efektiv i osteoarthritis e gju të përbashkët

 • Trajtim efektiv i osteoarthritis e gju të përbashkët

  Statistikat tregojnë se 50% e njerëzve të moshës 55 vjet dhe 80% - mbi 75 vjet diagnostikuar me osteoarthritis - një sëmundje kronike të përbashkët lidhur me shkatërrimin e indeve jo vetëm kërc, por kërc dhe kockat në indet e përbashkëta dhe përreth.

  Në Arthrosis, kërc kyçeve dramatike humbet elasticitetin e tij, dhe sipërfaqet e përbashkëta të bëhet i përafërt me të çara të vogla. Kjo çon në ekspozimin e sipërfaqe e eshtrave, dhe pastaj - kompensuese compaction, inflamacion të përhapjes ind gilcë dhe çanta të përbashkëta.

  Osteoartoroza autorët e krimit mund të jetë "në këmbë" punë, mbipeshë, sjellje, harqe tërthor gjatësisë, stërvitje dhe vetëm mosha e vjetër.

  Sëmundja manifestohet me dhimbje të forta, të cilat zakonisht rrit në mbrëmje, dhe gjë e shëmtuar e nyjave, të cilat në mënyrë të pashmangshme çon në shkelje të funksioneve të tyre. Dhimbja mund të ndodhë në të ulët mbrapa, ijë, mollaqe, në hip, gju të përbashkët.

  Osteoarthritis më e zakonshme e përbashkët gju, në të cilën këmbë në gju për të shtrembëruar dhe të ecur shtrembëruar në mënyrë që pacienti është i vështirë për të lëvizur pa ndihmë.

  Në zemër të osteoarthritis e gju të përbashkët janë çrregullime të ndryshme metabolike, të cilat rezultojnë në ndryshimin e reaksioneve biokimike që ndodhin në indet e përbashkët gju.


  Në varësi të shtrirjes së mjekut sëmundje dhe dëmtim në gju përshkruan një trajtim të plotë, duke përfshirë edhe injeksione në nyje, terapi manuale, fizioterapi, fizioterapi dhe trajtimin e NSAIDs - jo-steroidal anti-inflamator droga që kanë qetësues dhe efekte analgjezik. Siç u tha, se "aleatët" kryesore ishin dhe janë ilaçe. Conventionally, të gjitha barnat që janë përdorur në këtë sëmundje mund të ndahen në dy grupe: analgesics, drogës anti-inflamator dhe pengojnë shkatërrimin e kërc.


  NSAIDs vetëm përkasin grupit të parë.

  Ata mund të përdoret në tableta dhe në formën e melhemrave, krem, xhel. Megjithatë, forma tabletë drogës anti-inflamator kanë disa disavantazhe: përdorimin e zgjatur (që kërkohet shpesh në osteoarthritis) shpesh provokon ndërlikimet e traktit gastrointestinal. Ky rrezik i efekteve anësore të kufizojë mundësitë e trajtimit, nuk mund të rritet doza të thotë ndonjëherë është thelbësor.

  Pra përdoret gjithnjë e më shumë jo-steroidal anti-inflamator drogë administratës aktuale, ointments, gels, krem. Përgatitje Voltaren ® Emulh
  bredh ®
  - Mjetet e aplikimit lokal, e cila është zhytur menjëherë pas aplikimit dhe depërton thellë në ind prekur, duke qenë një prej ilaçeve më efektive dhe të sigurt dhimbje.

  Për më tepër Voltaren Emulhel jo vetëm që heq dhimbjen por gjithashtu trajton pikërisht arsyen e saj - inflamacion.

  Perqendrimi i përbërës kryesor aktiv - DIKLOFENAK - në plazmën pas aplikimit Voltaren Emulhelyu rreth 100 herë më e ulët se pas pilulës. Kjo në masë të madhe zvogëlon rrezikun e komplikimeve sistematike dhe lejon përgatitjen pa frikën e efekteve anësore. Dhe rezultatet e aplikimit lokal Voltaren Emulhel të krahasueshme me efikasitetin e barnave për administrim oral.