Rritja anëtar të marrin në konsideratë para se të vendosni


 • Vakuum
 • Ngarkesa dhe extenders
 • Kirurgji
 • Krem dhe tableta

 • Çdo njeri mendon se herët a vonë, por jo shumë të vogla penisi i tij. Nëse, sipas mendimit të tij, ai është i vogël, dëshira për të mbajtur me çdo gjë nganjëherë shkakton atë për të bërë veprimet e marra. Për shembull, shpenzojnë para për zgjerimin e penisit. Ndërkohë, në çdo dhe të gjitha rrugët për të rritur penis ka disavantazhet e saj, e cila duhet lexuar para se të shpenzojnë para.


  Vakuum

  Në përgjithësi, ideja e përdorimit të një vakum pompë duket mjaft e logjikshme. Ju don pompë (vë në një performancë të mirë, rreth $ 200) në organet gjenitale, pompohet ajër dhe kështu tërheq penis.

  Rezultati - një vit duke përdorur ju blej 1-2 inç në gjatësi.

  Për fat të keq, ky rezultat është arritur nga dobësimi dhe hedh lëng e penisit. Nuk është një probabilitet shumë të lartë të dëmtimit të enëve të gjakut, duke çuar në bruising, dobësisë dhe sëmundjeve të ndryshme.

  Bukuri, siç thonë ata një gjë dhe i hollë, si një penis krimb - kjo nuk është diçka që ju do të donte për të marrë. Problemi kryesor me festë - rezultati i ulët i një përpjekje të madhe, pajisje të shtrenjta dhe me rrezik të lartë shtrembëroj penis.


  Ngarkesa dhe extenders

  Metoda më e vjetër e zgjerimin e penisit - në lartësi ngarkesave.


  Esencë e ajo është që penisi është pezulluar ngarkesës për 20-30 minuta në ditë. Në ditët e sotme, në të njëjtin parim janë penis rastyazhiteli ndryshme (përhapjes).

  Ajo është gjithashtu jo vetëm të padobishme, por e rrezikshme. Shtrihen penis kështu që ju mund të rrisë gjatësinë e 2-3 inç gjatë një periudhe tre vjeçare. Ajo duhet të thuhet se metoda është boleznenen. Një efekt shumë të dobët dhe të shkaktojë të gjitha llojet e problemeve të çdo person i arsyeshëm për të qëndruar larg prej tij.

  Peshore dhe rastyazhiteli zgjasin penis, por edhe e bëjnë të hollë, duke lënë shënon shtrirje, të zvogëlojë ndjeshmërinë.

  Gjithashtu shkelje të mundshme të qarkullimit të gjakut, e cila mund të shkaktojë një shumëllojshmëri të infeksioneve. Rritja peshat e përdorura mund të çojë në probleme edhe më shumë.


  Kirurgji

  Operacioni zakonisht përfshin heqjen e yndyrës nga një pjesë e trupit tuaj dhe pastaj të vënë atë në penis tuaj. Ndonjëherë lidhjet mund të operohet, pohoi se penisit. Në një klinikë të mirë transaksion i tillë kushton për 6000 dollarë. Nëse ju të kthehet në klinikën më të lirë, atëherë ai mund të përfundojë në lot.

  Problemi kryesor i operacionit të lirë - një shumë e dhimbje, pasiguria rezulton plagët mund të zvogëlojë madhësinë. E gjithë kjo mund të çojë në një humbje të plotë të dëshirës për të pasur marrëdhënie seksuale.

  Kirurgji të tilla - një shumë, shumë e dhimbshme dhe jo mjeku kurrë nuk mund të ju garantojnë sukses dhe nuk do të kthehen paratë tuaja!


  Krem dhe tableta

  Vetëm të kuptojnë se asnjë krem ​​apo pilula nuk do të funksionojë. Pra, ndoshta në të mirë, dhe bit tuaj penis opuhne, por ajo do të jetë shumë e gjatë. Madhësia e penisit tuaj fiziologjikisht i vazhdueshëm dhe pa kimikate vetëm nuk do të japë ndryshim të vazhdueshëm.

  Për më tepër, origjina e dyshimtë e pilula të ndryshme, mungesa e ndonjë certifikatave dhe lejeve për të përhapur të detyruar edhe për të goditur ata nga lista e metodave të zgjerimit penis i vërtetë.

  Nëse duke përdorur këto pilula, ju edhe vetëm të qëndrojnë të shëndetshme, ju mund të supozojmë se ju jeni me fat.

  Informacion nga artikullin "Çfarë për të shmangur?!"