Një Secure që paralajmëroiNjeriu humbet shikimin dy herë: kur bie dhe kur plakjes.
Silovan Ramishvili

Gjithkush e di vizion se si të rëndësishëm të mirë. Në botën e sotme ka shumë faktorë që çojnë në një rënie graduale në vizionin që janë bërë të zakonshme: eyestrain kur punojnë në kompjuter, duke parë TV, duke lexuar një të zgjatur dhe më shumë. Në mënyrë të ngjashme, shpesh ka probleme të lidhura me moshën, katarakti, glaukoma dhe sëmundjeve të tjera që mund të shkaktojnë një humbje të plotë të vizionit. Një nga shkaqe ka degjenerimi makular moshë lidhura (CCD) - një sëmundje e syrit, e cila është një proceset kronike degjenerative në retinë, që rezulton në përkeqësim të shikimit qendror.

TBG është shkaku i tretë më i zakonshëm i verbëri në njerëz rreth botës. Sipas të fundit degjenerimit makular të lidhura me moshën ndikon më shumë se 24% e njerëzve të moshës mbi 65 vjet.

Një Secure cili paralajmëroi, është e rëndësishme të dini rrezikun më të zakonshme Faktorët SHC: pirjen e duhanit, sëmundjet kardiovaskulare, gjininë femërore, trashje, predispozitë gjenetike, dietë të varfër, mosha të avancuara, etj

Mekanizmi kryesor i CCD në mendimin e shumicës së ekspertëve, është stresi oksidativ shkaktohet nga të lehta, toksina dhe faktorë të tjerë të mjedisit.

Sigurisht, trupi ka mekanizma natyrore të mbrojtjes nga efektet negative të dritës, komponentet kryesore të cilat janë carotenoids lutein dhe zeaxanthin, por kur trupi i tyre nuk është e mjaftueshme, atëherë mbrojtja është shkelur.


Për fat të keq, dietë e zakonshme nuk mund të përmbushin plotësisht nevojat e përditshme në lutein dhe zeaxanthin. Shkencëtarët vlerësojnë se vetëm një karotë të para duhet të hani të paktën 1,5 kg në ditë për furnizim adekuat të këtyre elementeve. Për të ndihmuar mekanizmat e mbrojtjes, kompania Bausch + Lomb krijuar nutraceutical forte Okuvayt ® lutein, e cila përfshin numrin e kërkuar të carotenoids, lutein dhe zeaxanthin; minerale zink dhe selen; vitamina, C dhe E. futje e përditshme Okuvayt shton mungesë të ushqimit dhe mbrojtjes natyrore punon më mirë për të ndihmuar njerëzit në luftën kundër degjenerimit makular të lidhura me moshën dhe probleme të tjera të syrit.

Okuvayt ® Lutein forte siguron nevojat e përditshme të trupit të njeriut në materialet e nevojshme për ruajtjen e vetëm një tabletë në ditë. Plotësimi ushqyesve mbron strukturën bazë të shkatërrimit pigment Macula, dhe një nivel i lartë i lutein parandalon zhvillimin e rëndë degjenerimit makular të lidhura me moshën.

Lehtësia e përdorimit (një paketë është e mjaftueshme për një muaj të tërë, dhe frekuenca e pranimit - një herë në ditë) bën Okuvayt Lutein Forte mënyrë shumë tërheqëse për të mbrojtur sytë tuaj. Mos harroni - sëmundje sy është më e lehtë për të parandaluar se sa për të kurë.