Prostatitis Congestive si pasqyrim i problemeve në burrin e jetës seksuale


 • Si i dyshuar prostatitis congestive?
 • Si për të trajtuar prostatitis congestive?


 • Përkundër saj shumë modest
  Madhësia në krahasim me madhësinë e një gështenjë, gjëndër prostatës - një shumë e rëndësishme
  Lidhje njeri sistemit riprodhues.
  Prostatitis banal është në gjendje të të çlirojë
  mundësia e të pasurit fëmijë shkelin jetën seksuale, për të bërë një shpirt të fortë
  njeriu në njeri nevrastenik dhe modeste. Gjendja e prostatës në
  Çfarë përcakton balancën emocionale dhe psikologjike, shëndetin fizik.
  Por në kundërshtim me besimin popullor, nuk është gjithmonë shkaku i prostatitis
  të bëhet mikrobet patogjene. Simptomet e inflamacion mund të ndodhë edhe në

  Mungesa e infeksionit, vetëm në sfondin e stagnimit në gjëndër prostatës.

  I ndenjur apo konhestyvnyy
  Prostatitis është gjetur në 12% të djemve, pa marrë parasysh
  nga mosha.

  Kongjestion
  prostatës ndodhë për shumë arsye, por ata mund të ndahen
  në dy grupe.

 • Ngecje ekonomike
  sekrecion të prostatës që ndodh gjatë vonesës së lëngun seminal, që është, kur
  Mungesa aktuale e britmë.
 • I ndenjur
  fenomen në venat e legenit, duke çuar në një bollëk të prostatës dhe edemë.
 • Sekrecion stanjacion prostatës ndodh
  në rrethana të caktuara.

 • Në mungesë të aktivitetit seksual, i parregullt dhe
  Jeta e parregullt seksual, të mbajë afatgjatë.


 • Kur të marrë
  masturbim, për shkak të faktit se kjo metodë nuk do të çojë në vetëkënaqësi
  zbrazjes i plotë i traktit seminal.
 • Me kontracepsioni i rregullt duke përdorur
  ndërpre marrëdhënie seksuale.
 • Gjatë mungesë të zgjatur normal seksual
  aktet e orgazmës fiziologjike dhe mendore.
 • Kur sensibilitet të shpeshta dhe të zgjatur seksual
  aktet e perversionit seksual, sepse ato të çojnë në lodhje seksuale.
 • Mbipopullim në venat e pelvisit
  më shpesh ndodhin në praninë e sëmundjeve rektale, të tilla si
  hemorroide, Proktiti dhe kapsllëk. Por ende shkaku kryesor i qarkullimit të dobët
  janë mënyrë jetese i ulur ulur dhe probleme në jetën seksuale

  burrat. Prostatës aq bollëk i përhershëm vërejtur në mungesë të harmonisë
  dhe të kuptuarit mes partnerëve seksualë.


  Si i dyshuar prostatitis congestive?

  Stanjacioni i prostatës
  shkaktojë shfaqjen tyanuschey dhimbje në perineum. Kjo dhimbje mund
  dhënë në mollaqe dhe kofshët e brendshme. Prostatës fryrë penalizohet
  Procesi i zbrazjes fshikëz, lumë urinë është i dobët, nuk ka
  polyuria mëngjes. Karakteristike, pas një natë të stuhishme në shtrat me dhimbje dhe
  Çrregullime urinim në shumicën e rasteve zhduken.

  Spermë për prostatës
  përmban clumps e mukusit trasha të qartë, dhe nganjëherë i shoqëruar nga orgazmës

  parehati.

  Shenjat tipike të stagnimit
  libido prostatës është ulur, derdhje e parakohshme, zbehje
  orgazmë, dobësimi i potencë. Problemi gradualisht në rritje e seksual
  Shkaku natyra nervozizëm, kërkesat e rritura dhe
  intolerancës ndaj të tjerëve.


  Si për të trajtuar prostatitis congestive?


  Konhestyvnyy Congestive prostatitis
  - Shkak për
  Apeli i menjëhershëm në urolog. Në mënyrë të pavarur të eliminuar bllokimet në
  prostatës dështojnë, dhe kjo mund të jetë bazë për lindjen e infektive
  prostatitis e vërtetë.

  Ndihmë të hequr qafe të ndenjur
  Efektet në të prostatës masazh terapeutik shëndetin e prostatës

  Drogat që përmirësojnë metabolizmin në prostatës, fizioterapi
  procedurat, kufizimi dietë të nxehtë dhe ushqime pikante, duke shmangur alkoolit dhe
  parandalimin e duhanit dhe trajtimi i sëmundjeve kapsllëk lidhura të pelvisit.

  Por çdo gjë që është thënë, kryesore
  mjet për të që kanë të bëjnë me prostatitis congestive është ritmike dhe i rregullt
  Aktiviteti seksual. Përmbajtje është e dëmshme për të prostatës! Nuk ka droga
  jo për të zëvendësuar seksin, në rastin e një organi të tillë si prostatës
  hekur. Seksi dhe seksi përsëri! Përndryshe, prostatitis nuk i ndenjur
  të marrë ndonjë nga ata që kanë aq pak, por gjithmonë kërkon
  mendje trupin si prostatës.